ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΉΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΑΝΏΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ.

ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΊΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΟΠΑΡΕΑ. ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΠΆΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΆΜΕ ΓΕΝΙΚΆ ΚΑΙ ΑΌΡΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ 6 ΓΚΌΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΤΌΧΟ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΣΕ ΜΕ.

ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΕΝΝΑΊΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Ο ΕΞΗΣ ΕΠΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

-ΓΕΙΑ ΣΑΣ
-(ΣΙΩΠΗ...)
-ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ;
-ΟΧΙ
-ΓΙΑΤΙ;
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ.
-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΆΡΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ Ε;

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΙΏΘΟΝΤΑΣ ΝΤΡΟΠΉ. ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Ο ΤΥΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΠΑΡΑΤΗΡΟΎΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 10Μ ΓΥΠΑΣ ΕΧΕΙ ΘΗΡΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟΎΛΑ, ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΧΑΜΩ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΆΕΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΕΣΚΟΥΖΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΎΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΆΖΟΥΝ.

ΚΆΝΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΆΤΣΕ ΡΕ ΜΛΚ ΝΑ ΔΟΎΜΕ. ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΎΜΕ ΚΑΦΈ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΆΡΚΕΤ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΣΠΑΣΤΌ ΦΡΑΠΈ ΚΑΙ ΤΥΡΌΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΈΖΙ.

Ο ΤΥΠΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙ ΚΛΑΊΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΟ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΈΣΙΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΑΡΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΊ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΠΈΛΕΞΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΎΛΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΣΟΥΝ. ΜΆΣΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΌΠΩΣ ΕΊΣΑΙ ΔΕ ΓΑΜΑΣ ΟΎΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΉΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΆΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΆΤΙ ΟΙΚΌΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΌΡΑΜΑ".

Ο ΗΛΙΟΣ ΠΛΈΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΏ 2 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΊΑ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΊΧΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ) ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΆΕΙ 9, ΕΊΜΑΙ ΆΥΠΝΟΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΑΠΑΊΣΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΈΝΑΝ ΠΑΡΘΈΝΟ ΠΟΥ ΚΛΑΊΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΊΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΆΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΕΜΠΡΆΓΜΑΤΟ ΔΊΚΑΙΟ. ΦΕΎΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΗΝΉ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ. ΣΤΉΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΈΚΛΑ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΌΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΌΡΑΜΑ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΞΈΜΠΛΕΞΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΝΕΚΡΌ. ΘΥΜΆΜΑΙ ΑΚΌΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΕΡΆΣΕΙ ΠΙΟ ΜΊΖΕΡΟ ΠΡΩΙΝΌ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ ΟΤΑΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.


via https://ift.tt/2sMlXaU

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.