Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέβασε μια φωτογραφία λίγο πριν μπει στο χειρουργείο και τα σχόλια συμπαράστασης ήταν συγκινητικά

«Μη μασάς Πυγμαλίωνα!» του έγραψαν στο Instagram

«Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη» έγραψε στο instagram ο γνωστός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,  σε σχετική δημοσίευση πριν μπει στο χειρουργείο, αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την παράσταση «Αχαρνής».

Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη….


Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια selfie φωτογραφία του,  με συναδέλφους του και απλούς πολίτες να σπεύδουν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης. «Αγόρι μου γλυκό σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορα γέρος και ξανά παντοδύναμος!», έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, «όλα καλά θα πάνε .. Προμις» ήταν το σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη , «μη μασάς…..και ότι χρειαστείς εδω!!!!», του έγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος, «Όλα θα πάνε καλά Πυγμαλίωνα μου κι όλων η ευχή κι η σκέψη μας κοντά σου» ήταν το μήνυμα της Νίκης Παλληκαράκη.

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο Π. Δαδακαρίδης σε προηγούμενη ανάρτηση και αφότου ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, το πρόβλημα υγείας το οποίο έχει ελέγχεται. «Δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο ορισμένοι σκέφτονται» σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.


via https://ift.tt/2JzuaWC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.