Παρτάρα!..

Παρτάρα! (μεγάλο, εντυπωσιακό πάρτι). Ετσι χαρακτήριζαν το ετήσιο πάρτι της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Island το βράδυ της Τρίτης στη Βάρκιζα. Εκεί όπου η Βανέσα Μέι με το βιολί της έπαιζε τα «Παιδιά του Πειραιά» για την Γιάννα Αγγελοπούλου, τη Μαριάννα Λάτση, πολλούς εκδότες, δημοσιογράφους κλπ. Τόσα media έχει ο Μαρινάκης δεν θα υπήρχαν και οι άνθρωποι του Τύπου εκεί;..
 ****
Ολα αυτά μέσα στο χώρο του Island γιατί απέξω στον δρόμο, την ώρα που έπεφταν πυροτεχνήματα,.. η Τροχαία έκοβε κλήσεις. Υπήρχαν ατάκτως παρκαρισμένα αυτοκίνητα ακόμη και πάνω στο δρόμο σε κλειστές στροφές. Λέτε να τους έστειλε ο Τόσκας; Περισσότεροι από 4.500 ήταν οι καλεσμένοι. Που να παρκάρουν κύριε υπουργέ;
****
«Η χούντα πέφτει, είναι θέμα μηνών» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από μικροφώνου στη μεγάλη παρέα του Island και όλοι έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν. Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Ρέμος... «Θα είναι σίγουρα υποψήφιος με τη ΝΔ» ήταν το σχόλιο πολιτικού συντάκτη που παρευρέθηκε στο Island.
 ****
H έκπληξη στο πάρτι της Capital ήταν η παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καθώς ο Μαρινάκης στην εκδήλωση αυτή δεν συνηθίζει να καλεί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος αποτέλεσε την εξαίρεση καθώς δεν είναι μόνο πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε τον MVP του πρωταθλήματος και της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, αλλά και ότι το κατάφερε σε βάρος του Μελισσανίδη. Η δε μεταγραφή του αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρινάκη. Να τα λέμε κι αυτά.
****
Στο μπαρ Baltazar στους Αμπελοκήπους προγραμμάτισαν την πρώτη τους συνάντηση με τον Τύπο οι υπεύθυνοι του νέου καναλιού του ΙΒάν Σαββίδη. Οικοδεσπότες ο Διευθύνων Σύμβουλος του καναλιού Τζόνι Καλημέρης και η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, που ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer. Παρούσα και η Κική Σιλβεστριάδου, για 17 χρόνια στο Mega, ανέλαβε τώρα Chief Operating Officer στο κανάλι. Μαζί και ο Αρης Μηλιώνης, υπεύθυνος επικοινωνίας της Dimera.
Οι παρουσιάσεις σε μπαρ με φαγητό και ποτό έγιναν ξανά της μόδας...


via https://ift.tt/2kUQ4c9

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.