Αγενής Τύπισσα λέει σε έναν Μηχανόβιο ότι είναι Βρωμιάρης. Η Απάντησή του; ΠΡΕΠΕΙ να την Διαβάσεις!

O μοτοσικλετιστής και πατέρας Luc Perreault έγραψε το ακόλουθο ανοιχτό γράμμα στη σελίδα του στο Facebook. Γρήγορα έγινε viral για τους σωστούς λόγους. 

“Προς την οικογένεια στο κόκκινο SUV στο κατάστημα Tim Horton’s σήμερα…”

“Ναι, είμαι μεγαλόσωμος τύπος, που οδηγώ μοτοσικλέτες και είμαι γεμάτος τατουάζ. Εργάζομαι ως μεταλοκολλητής, είμαι φωνακλάς, πίνω μπύρες, βρίζω, και φαίνομαι ότι θα μπορούσα να φάω τη ψυχή σου αν με στραβοκοιτάξεις.”

“Αυτό που δεν ξέρετε είναι έχω έναν ευτυχισμένο γάμο 11 ετών, τα παιδιά μου με αποκαλούν μπαμπάκα, είμαι απόφοιτος κολεγίου…

“Η μητέρα μου είναι περήφανη για μένα και λέει σε όλους πόσο περήφανη νιώθει που έχει έναν τέτοιο υπέροχο γιο, τα ανίψια είναι πάντα χαρούμενα που θα με δουν…

“Όταν η κόρη μου έσπασε το χέρι της, έκλαψα περισσότερο από την ίδια.”

“Διαβάζω βιβλία, βοηθάω ανθρώπους, βγαίνω από τον δρόμο μου για να ευχαριστήσω βετεράνους στρατού και έκλαψα στην ταινία Αρμαγεδδών…”

“Έτσι την επόμενη φορά που θα χαμογελάσω και θα πω γεια στο κοριτσάκι σας και θα την αρπάξετε και θα της πείτε, ‘Όχι γλυκιά μου, δε μιλάμε σε βρώμικους μηχανόβιους…’”

“Θυμηθείτε ότι παρόλο που πληγώσατε τα αισθήματά μου, αυτός ο «βρώμικος μηχανόβιος» θα ήταν το πρώτο άτομο που θα έτρεχε στο φλεγόμενο σπίτι σας για να σώσει το χρυσόψαρο των μικρών σας κοριτσιών για να μην είναι λυπημένα!

“– L.P.”

Ο Luc είναι το ιδανικό παράδειγμα, γιατί δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Μοιραστείτε την ιστορία του με τους φίλους σας! 


via https://ift.tt/2JvXIEh

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.