Σκύλος κλαίει και ουρλιάζει επειδή ο ιδιοκτήτης του τον κλείδωσε στο ΙΧ μέσα στον καύσωνα

Θλίψη προκαλούν αυτές οι φωτογραφίες που έβγαλε ένας περαστικός σε πάρκο του Λονδίνου όταν αντίκρισε αυτόν τον σκύλο να κλαίει, επειδή το αφεντικό του τον είχε κλειδώσει στο αυτοκίνητο.

Ο μάρτυρας ανέφερε σε τοπικό site πως είδε τον σκύλο να έχει βγάλει την μουσούδα του έξω από το όχημα, την ώρα που η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν πολύ υψηλή και το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό.Ο περαστικός μάλιστα αποφάσισε να μείνει στο σημείο και να δει πόσο χρόνο θα κάνει το αφεντικό του σκύλου να επιστρέψει.

Ετσι ο ίδιος χρειάστηκε να περιμένει εκεί 20 ολόκληρα λεπτά μέχρι να φανεί ο ιδιοκτήτης.Επίσης το κατοικίδιο όση ώρα ήταν μόνο του στο ΙΧ ούρλιαζε και έκλαιγε, ραγίζοντας την καρδιά σε όποιον περαστικό το έβλεπε να υποφέρει.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση RSPCA η οποία στοχεύει στην παρεμπόδιση άγριων περιστατικών σε ζώα, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι είναι πολύ επικίνδυνο να αφήνουν οι ιδιοκτήτες μόνα τους τα ζώα μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά την ώρα που έξω έχει ζέστη.«Είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες ζώων να θυμούνται πως κανένα ζώο δεν πρέπει να μένει μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο ή σε τροχόσπιτο ή γενικά όπου οι θερμοκρασίες μπορούν να αυξηθούν γρήγορα, ακόμη κι αν πιστεύουν πως δεν έχει τόσο ζέστη έξω», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης και προσέθεσε.

«Για παράδειγμα αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι πως αν έξω έχει 22 βαθμούς Κελσίου, τότε η θερμοκρασία μέσα στο αμάξι μέσα σε μία ώρα μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 47 βαθμούς Κελσίου... θερμοκρασία που οδηγεί ακόμη και στον θάνατο».
Πηγή: iefimerida.gr


via https://ift.tt/2swoplS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.