Κουράγιο ΣΚΑΪ!

Τεστ αντοχής για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και σπάσιμο νεύρων για τον πρωινό του τελάλη. Εδώ που τα λέμε δεν του συμβαίνουν και λίγα... Πόσα να καλύψει το «πιασάρικο» θέμα της ανομίας όταν στον κόσμο έρχονται τα πάνω-κάτω;
Στην Ιταλία «οι λαϊκιστές πήραν τα ηνία» με πρωθυπουργό που όλο και κάπως στόλισε το πλούσιο βιογραφικό του, στην Ισπανία ο μη λαϊκιστής και σοβαρός Ραχόι.. αποκαθηλώθηκε λόγω διαφθοράς, η κυβέρνηση στην Ελλάδα ενδέχεται να υλοποιήσει την ενιαία γραμμή για τη συμφωνία με τη FYROM (ας σημειωθεί εδώ ότι τη σύνθετη ονομασία είχε στηρίξει σύσσωμος ο όμιλος Αλαφούζου το 2008), τον Αλέξη Τσίπρα χαιρέτισαν ο ΣΕΒ και οι εκπρόσωποι του τουρισμού ακόμα κι όταν αναφέρθηκε εκτενώς στη φοροδιαφυγή και στις παρανομίες σε βάρος των εργαζομένων και, τέλος, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δεν θέλει εκλογές!
Χώρια που η «Καθημερινή» εκεί που έγραφε για μη καθαρή έξοδο λόγω αποτυχίας της αξιολόγησης και αποτυχίας στα προαπαιτούμενα, επικαλούμενη «πηγές» αξιωματούχων, έφτασε να γράψει ότι τελικά η Ιταλία θολώνει την καθαρή έξοδο!
Τι να ευχηθεί κανείς; Κουράγιο ΣΚΑΪ!
Α.Ψ. (ΕφΣυν)


via https://ift.tt/2xyGnt3

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.