Η Φώφη Γεννηματά στηρίζει Μπουτάρη για τις εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης

Τη στήριξή της στον Γιάννη Μπουτάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης το 2019 ανακοίνωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στη Θεσσαλονίκη, η κυρία Γεννηματά επισήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του κυρίου Μπουτάρη προς την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Καταδίκη της επίθεσης κατά του Μπουτάρη 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε την καταδίκη της στη φασιστική επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα ο κ. Μπουτάρης, στο Λευκό Πύργο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου και Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου.

Νωρίτερα η κυρία Γεννηματά επισκέφτηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παράγουν οι γυναίκες και τις συνεχάρη για τη δουλειά που κάνουν. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης και ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 


via https://ift.tt/2l0zHdV

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.