Δώρος Παναγίδης Αποκάλυψη: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κρατά αυτήν τη στιγμή την Αθηνά στη Ρωσία»

Ανάμεσα στους παίκτες του «Power Of Lοve», ο Δώρος Παναγίδηςξεχώρισε, όχι μόνο γιατί διαθέτει άψογη εμφάνιση, αλλά κι επειδή έδειξε εξαιρετικά στοιχεία ως χαρακτήρας.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τον έρωτα του με την Αθηνά Χρυσαντίδου και για τις σχέση τους σήμερα.

Η σχέση σας με την Αθηνά πώς είναι αφότου βγήκατε από το σπίτι; Ειπώθηκε ότι δημιουργήθηκε για λόγους δημοσιότητας…

«Μια χαρά είναι, όπως ήταν και πριν. Στην Κύπρο ήταν, αλλά προσωπικοί λόγοι την κρατούν αυτήν τη στιγμή στη Ρωσία. Θα λείπει για μία βδομάδα. Δεν χρειάζεται ωστόσο να απαντήσω πάνω σε αυτό, γιατί είναι κάτι που φαίνεται ότι είναι αληθινό»

Τώρα ποια είναι τα σχέδια σας; «Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει»

Εσείς τι θα θέλατε να κάνετε; «Θα μου άρεσε να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή, να πηγαίνω σε διάφορα μέρη του κόσμου και να τα εξερευνώ. Αυτό θα μου άρεσε πολύ»

Με την Αθηνά σκοπεύετε να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε; «Για την ώρα αυτά δεν είναι μέσα στις σκέψεις μας. Η σχέση που έχουμε με την Αθηνά είναι σοβαρή, όμως η επισημοποίηση που αναφέρετε δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μας»

Τι κερδίσατε τελικά από αυτό το παιχνίδι; «Εμπειρία, έκανα φίλους, κέρδισα την καρδιά της Αθηνάς και τα συναισθήματα που νιώθω για αυτήν. Ήταν επίσης ένα σχολείο για εμένα, το οποίο με έμαθε να χειρίζομαι με καλύτερο τρόπο τον εαυτό μου», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες tv.


via https://ift.tt/2stLiXa

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.