Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω 3 χρόνια να κάνω σχέση»

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν μπορεί να… στεριώσει σε σχέση.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει καμία σχέση. Οι σχέσεις όπως ανέφερε ο ίδιος χρειάζεται σχέδιο προκειμένου να στεριώσουν, θυσίες, καθώς και μια άλλη ζωή ενδεχομένως από αυτή που κάνει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική.

«Έχω τώρα τρία χρόνια που δεν είμαι σε σχέση. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Αυτό δεν είναι καλό για να κρατηθεί μια σχέση. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο και να φύγεις. Όταν είσαι ανοιχτός η ροή δεν σταματά, τα ερεθίσματα. Μπορεί να ερωτευτείς, αλλά ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Για να έχεις μόνιμη σχέση πρέπει να έχεις σχέδιο. Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει.

Να πεις ότι είμαι εδώ, θα κάνω αυτές τις θυσίες για να κρατηθώ εδώ, αν κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω πίσω για να δώσω χώρο στον άλλο. Οι θυσίες αυτές γίνονται όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά γιατί το επιλέγεις. Αν το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι δέσμιος μιας κατάστασης, όπου ο άλλος αρχίζει να το εκμεταλλεύεται, οπότε η σχέση αρχίζει να αρρωσταίνει. Άρα φεύγεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης αναφορικά με το ζήτημα των σχέσεων:via https://ift.tt/2kYZVO0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.