ΙΧ και φορτηγά πάνω στη ΛΕΑ στην Θεσσαλονίκη μπλοκάρουν ασθενοφόρο! (video)

Βίντεο - ντοκουμέντο από διασώστη του ΕΚΑΒ - Αυτοκίνητα μπλοκάρουν τη διέλευση σε ασθενοφόρο κλείνοντας τη ΛΕΑ!

Με κάθε τρόπο, αρκετοί συμπατριώτες μας οδηγοί, ψάχνουν τρόπο να "τρυπώσουν", να παρακάμψουν άλλους οδηγούς για να κερδίσουν λίγα μέτρα εν μέσω μποτιλιαρίσματος, φτάνοντας στο σημείο να "κλείνουν" τη ΛΕΑ.

Τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης δηλαδή που πρέπει να χρησιμοποιείται για τον λόγο που υποδηλώνει το όνομά της. Για έκτακτες ανάγκες.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την προσπάθεια ενός πληρώματος ασθενοφόρου να φτάσει σε σημείο όπου πρέπει να προσφέρει πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην εξωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης, και βέβαια, θα μπορούσε (δυστυχώς) να έχει σημειωθεί οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ανάρτησε το βίντεο-ντοκουμέντο στο Facebook: "Γι' αυτό δεν πρέπει να μπαίνουμε στη ΛΕΑ!!!!! Πότε θα το καταλάβουμε αυτό??? Η ΛΕΑ είναι για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Σκεφτείτε αυτόν που περιμένει τη βοήθεια και αυτή αργεί να φτάσει....".

Πραγματικά, τα πλάνα "μιλούν" από μόνα τους χωρίς να χρειάζονται πολλά σχόλια:


Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο έχει πάνω από 2.600 κοινοποιήσεις στο Facebook σε λιγότερο από 24 ώρες, με τους περισσότερους χρήστες να σχολιάζουν πως τα πλάνα προκαλούν οργή. Φυσικά, τα φαινόμενα αυτά θα επαναλαμβάνονται όσο οι νόμοι και οι ποινές, επιβάλλονται ελλιπώς.

Θυμίζουμε παρακάτω τις σχετικές και αυτονόητες, οδηγίες της ΕΛΑΣ:via https://ift.tt/2ILXe0A

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.