Άνθιμος Ανανιάδης on camera για την Μαρία Νεφέλη Γαζή: «Λόγω του unfollοw στο Instagram…»

Καινούργιο «νερό στον μύλο» έριξε ο Άνθιμος Ανανιάδης, μιλώντας πρώτη φορά μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα για τον φημολογούμενο χωρισμό του από την Μαρία Νεφέλη Γαζή, σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους.

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε η έντυπη συνέντευξή του στην οποία αναφέρεται στον χωρισμό λέγοντας «οφείλω να σεβαστώ τη στιγμή που η ίδια και η οικογένεια της παίρνει αποφάσεις», ο ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση.

«Οι ημέρες με το μωρό είναι ιδιαίτερες και πολύ σημαντικές, όλες οι στιγμές μας. Είμαστε κοντά, αλλά και μακριά! Είμαστε δεμένοι! Λόγω του unfollow στο Instagram δεν είμαστε μαζί; Δεν μπορώ να πω ότι χωρίσαμε!», ανέφερε και, αφήνοντας πολλά ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει, συνέχισε: «είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πολύ και έχουμε και μία ψυχούλα, τον γιο μας. Σε οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων, ή δυσκολίες μετά τη γέννα που περνά οποιαδήποτε γυναίκα μετά τη γέννα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και είναι μία προσωπική στιγμή. Δεν μέναμε μαζί, ήταν επιλογή μας να είναι με τους γονείς της, να είναι κοντά στη μητέρα της για να έχει βοήθεια».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός:


via https://ift.tt/2J0lv35

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.