ΣΟΚ! Στημένο το «Game Of Love». Οι παίκτες γνωρίζονται από πριν και ξέρουν!

Από gossip-tv.gr Το «Game Of Love» στον AΝΤ1, μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ωστόσο το κοινό δεν φαίνεται να τρελάθηκε. Και είναι λογικό. Πώς βάζεις ρε Ποφάντη ένα προϊόν που είναι πανομοιότυπο με κάτι που παίζει εδώ και μήνες στον ΣΚΑΪ και έχει χτίσει συνήθεια στο τέλος της χρονιάς; Δεν καταλαβαίνεις πως αυτό θα καεί;

Όπως και να ‘χει, τα λάθη δεν είναι μόνο σε διοικητικό επίπεδο αλλά και σε αυτό της παραγωγής. Και μάλιστα αυτό το λάθος που εντοπίζουμε σήμερα, είναι τραγικό και δείχνει πόσο στημένο είναι το παιχνιδάκι.


Συγκεκριμένα υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά πριν μπουν στο παιχνίδι. Και με αποδείξεις. Με φωτογραφίες.

Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη και τον Παναγιώτη Μητσάκο, οι οποίοι πόζαραν στο παρελθόν στο Instagram του δεύτερου,  ο οποίος έχει μπει στο ριάλιτι μαζί με την σύντροφό του Στεφανία Νοβίκονα, που σημειωτέον, τυχαία ή όχι, διαμένει στο ίδιο δωμάτιο με τον πρώτο.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα, ο Μάνος δεν ξέρει ότι ο συμπαίκτης του είναι ζευγάρι με το όμορφο μοντέλο ή απλά κάνει το κορόιδο για λόγους στρατηγικής;

Πόσο στημένο ρε μάγκες….


via https://ift.tt/2G9skJz

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.