Ο Σταύρος Νικολαΐδης βάφτισε τον γιο του και είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης και περήφανος πατέρας

Τον μικρό του πρίγκιπα βάφτισαν χθες στα Σπάτα ο Σταύρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του Γιώτα Ζαρμακούπη. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του “Μιχαλάκη” στα Εγκλήματα έγινε πατέρας πριν από μόλις 1 χρόνο και τώρα λίγο αργότερα από τα πρώτα γενέθλια του γιού του, τον βάφτισε στην Αγία Δύναμη στα Σπάτα.

Ο μικρός ο οποίος γεννήθηκε 3 χρόνια έπειτα από τον γάμο του ζευγαριού στην Ναύπακτο έκανε το baby bloom και πήρε το όνομα… Θάνος! Και μπορεί το ζευγάρι να είχε δυσκολευτεί στην αρχή, μιας και η σύζυγος του Σταύρου Νικολαΐδη είχε κάποιες άτυχες εγκυμοσύνες, ο μικρός όμως ήρθε και τους γέμισε χαμόγελα χαράς.

Όταν μάλιστα είχε γεννηθεί ο γιος τους, ο Σταύρος Νικολαΐδης είχε συγκινηθεί πολύ και δε μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα χαράς του.Έτσι, η βάφτιση του μικρού προγραμματίστηκε στα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του ήθελαν να είναι μια μεγάλη γιορτή. Στο μυστήριο βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του γνωστού ηθοποιού. Ανάμεσά τους ήταν η Βαλέρια Κουρούπη, η Φαίδρα Δρούκα, η Έλενα Καρακάση και πολλοί ακόμη.Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:Σταύρος Νικολαΐδης με την σύζυγό του Γιώτα ΖαρμακούπηΕλένη Καρακάση, Βαλέρια ΚουρούπηΒαλέρια Κουρούπη, Φαίδρα Δρούκα, Ελένη ΚαρακάσηΟι γονείς με τον μικρό Θάνοvia https://ift.tt/2ksAnIO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.