“Η πιο κακιά μαμά του κόσμου”: Δείτε ΤΙ έκανε για να δώσει ένα Μάθημα στα Παιδιά της!

Η Αμερικανίδα Jaime Primark Sullivan είναι συγγραφέας και μητέρα τριών παιδιών. Στο Facebook εξηγεί τι είναι αυτό που την έκανε την “πιο κακιά μαμά του κόσμου”:

“Είμαι, λοιπόν, η πιο κακιά μαμά του κόσμου.

Πήγα τα παιδιά μου στο Dairy Queen μετά το βραδινό. Παρήγγειλαν τα γλυκά τους και περιμέναμε περίπου 5 λεπτά μέχρι να φωνάξουν τον αριθμό τους. Η νεαρή κοπέλα (γύρω στα 17) έδωσε σε κάθε παιδί το παγωτό του. Κανείς δεν την κοίταξε στα μάτια.

Κανείς δεν είπε ευχαριστώ. Ούτε σε εκείνη, ούτε σε εμένα… Έτσι, περίμενα. Μέτρησα από μέσα μου μέχρι το 10 καθώς έπεφταν με τα μούτρα στο παγωτό, η κοπέλα με κοίταξε (μάλλον επειδή νόμιζε ότι άκουγα φωνές) και εγώ κοιτούσα τα παιδιά μου που έβγαιναν έξω.

Τους ακολούθησα έξω όπου πήρα ήρεμα τα παγωτά τους και τα παιδιά μου με κοιτούσαν με τρόμο καθώς τα πετούσα στον κάδο. Και τα 3 έπαθαν υστερία. Περίμενα. Ήσυχα. Ήρεμα. Όταν κατάλαβαν ότι είχα κάτι να πω, ηρέμησαν.

Εξήγησα ότι μια μέρα, αν είναι τυχεροί, θα βρουν μια δουλειά σαν την κοπέλα. Και ελπίζω ο κόσμος να τους βλέπει. Να τους βλέπει πραγματικά. Να τους κοιτάζει στα μάτια και να λέει ευχαριστώ.

Είμαστε πολύ μεγάλοι στα 8/7/5 για να περνάμε τις μέρες μας χωρίς να μαθαίνουμε τρόπους και την βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Έτσι, σήμερα είμαι η πιο κακιά μαμά του κόσμου.”


Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την μέθοδο της Jaime: “Μπράβο! Δουλεύω σε εστιατόριο και συνεχώς με αγνοούν σε ευχαριστώ που μαθαίνεις στα παιδιά σου τρόπους!” γράφει ένα χρήστης. “Ξέρω ότι είσαι μητέρα, αλλά κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι ήταν λίγο τραβηγμένο και άγριο, αυτή η ανάμνηση θα τους μείνει”, σχολιάζει κάποιος.


via https://ift.tt/2rEyGuT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.