Σάκης Ρουβάς: «Δεν έχω παραμυθένια ζωή, έχω παραμυθένια οικογένεια»

Εκμυστηρεύεται πράγματα για την καθημερινότητά του με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους αλλά και για τον ίδιο. Και με μεγάλη συγκίνηση ομολογεί ότι η ζωή του μπορεί να μην είναι όσο παραμυθένια φαίνεται, έχει όμως μια παραμυθένια οικογένεια…

Πέρυσι παντρεύτηκες, ο μικρότερος γιος σου περπάτησε και είπε τα πρώτα του λογάκια, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησες καινούργιο τραγούδι. Τι έχεις να πεις γι αυτά;

Ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική χρονιά, καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μου, καινούργιες συνεργασίες, φρέσκιες ιδέες, μεγάλες αλλαγές. ΟΙ αλλαγές για μένα οριοθετούν την απαρχή μιας καινούργιας ημέρας, μιας νέας εποχής. Πιστεύω ότι γίνονται πάντα για καλό, γιατί μας διδάσκουν, μας κάνουν σοφότερους. Ο γάμος, ως μυστήριο, είναι κάτι εσωτερικό και προσωπικό και γι’ αυτό αποτελεί σταθμό στη σχέση κάθε ζευγαριού.

Ακόμα και όταν η σχέση προϋπάρχει πολλά χρόνια, όπως η δική μας, ο γάμος την τοποθετεί σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο. Ο μικρός γιος, βεβαίως, είναι μια νέα ζωή, που φέρνει μαι δυναμική, θετική ενέργεια και ισορροπία μέσα στην οικογένεια για όλα τα μέλη της. Περισσότερη χαρά, ευτυχία, αλά και μεγαλύτερη ευθύνη. Το νέο κομμάτι”Εγώ στα έλεγα”, από την άλλη, σε σύνθεση του Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, είναι μια δυναμική μπαλάντα, με πολύ συναίσθημα, που μπορεί να συγκινήσει. Είναι η βάση για να μοιραστώ κάτι νέο με τον κόσμο.

Πέρυσι, ωστόσο, υπήρξαν και ανατροπές όπως όταν άλλαξες μάνατζερ.
Συνεχώς υπάρχουν νέοι κύκλοι στη ζωή, που διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Άρα μπορείς να πεις ότι έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, μέσα από μία διαδικασία ανανέωσης ιδεών, ανταλλαγής ενέργειας και αναζωογόνησης.

Γυρίζεις εύκολα σελίδα όταν χρειάζεται;
Δεν μου αρέσει να γίνομαι δογματικός, δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο, νομίζω ότι καθετί χρειάζεται τον χρόνο του και συμβαίνει όταν οι συνθήκες είναι ώριμες.

Πώς σχολιάζεις το επαγγελματικό σου διαζύγιο με τον Μπάμπη Στόκα;
Καταρχάς να πω ότι εκτιμώ τον Μπάμπη και ως μουσικό και ως ερμηνευτή. Δεν νου αρέσει η λέξη “διαζύγιο”. Με τον Μπάμπη έχουμε ανταλλάξει απόψεις και έχουμε μοιραστεί κάποιες στιγμές. Όπως έχω ξαναπεί, η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τον ίδιο και τον επιχειρηματία.

Τι ρόλο έχει παίξει η Κάτια στη ζωή σου; Έχεις νιώσει ποτέ τη συντροφική ζήλεια;
Η Κάτια έχει φέρει ελευθερία στη ζωή μου. Μου έχει φέρει σταθερότητα και ασφάλεια, συναισθήματα που μου επιτρέπουν να αισθάνομαι ελεύθερος για να δημιουργώ. Βεβαίως και έχω νιώσει συντροφική ζήλεια, σε λογικά και υγιή πλαίσια, και το ίδιο φαντάζομαι κι εκείνη.

Υπάρχουν σκιές στην παραμυθένια ζωή σου;
Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία.


via https://ift.tt/2s6qEMm

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.