Κανείς δεν ήθελε το μωρό με τα «ασημένια μάτια». Μια Φωτογραφία όμως άλλαξε τα πάντα

Ο Chris και η Eryn Austin είχαν ήδη έναν γιο και μια κόρη ως μέλη της υπέροχης οικογένειας τους. Αλλά μια μέρα είδα κάτι που βελτίωνε ακόμη περισσότερο την ζωή τους. Είδαν μια φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού από την Κίνα. Αυτό ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Οι Austins ζουν στο Braselton, της Γεωργίας. Την στιγμή που ο Eryn αντίκρισε την Primrose, κάτι ξύπνησε μέσα του.

Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι η Primose προοριζόταν για να είναι μέλος της οικογένειας τους. Δεν είχαν καμία αμφιβολία γι’αυτό που σκόπευαν να κάνουν.

Σίγουρα δεν ήταν ένα εύκολο εγχείρημα αλλά κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Πέταξαν μέχρι την άλλη άκρη της γης για να φέρουν την 2 ετών μικρούλα σπίτι. Η Primrose είναι τυφλή και δεν μπορεί να ακούσει πολύ καλά, αλλά όπως λέει ο μπαμπάς της, «δεν υπάρχει κάτι για να λυπάσαι». Μπορείς να φανταστεί τι σκέφτηκε αυτό το μικρό κορίτσι γ’αυτό που της συνέβη;

Την έβγαλαν από την μοναδική γνώριμη ζώνη που γνώριζε. Ακόμη κι αν η ζωή της δεν ήταν η καλύτερη, έπρεπε να αναρωτηθεί που την πήγαιναν και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που την πήραν. Όταν έφτασε, δεν μπορούσε καλά καλά να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της, δεν ήξερε πως να κρατήσει ένα μπουκάλι, και δεν είχε ιδέα πως είναι να την προσέχει κάποιος. Σύντομα όμως αυτό θα άλλαζε.

Η δεν ήξερε ότι θα έχει γονείς που θα την έκαναν να νιώθει τόσο αγαπητή. Επίσης δεν ήξερε ότι θα έχει μια μεγαλύτερη αδερφή που θα της έδινε τις μεγαλύτερες αγκαλιές του κόσμου. Θα είχε και έναν αδερφό για να παίζει μαζί του επίσης. Η Primrose θα ήταν μέλος μιας οικογένειας που μέχρι στιγμής υπήρχε μόνο στην φαντασία της.

Το ταξίδι ξεκίνησε την στιγμή που οι Austins είδαν για πρώτη φορά την φωτογραφία της Primrose: Η Eryn και ο Chris Austin ήξεραν ότι είναι η μοναδική γι’αυτούς. Ήξεραν ότι έπρεπε να πάνε να την πάρουν, αλλά αρκετοί αναρωτήθηκαν «Πως το ξέρατε, πόσο δύσκολη ήταν αυτή η απόφαση να πάτε να την πάρετε;»

H Eryn έδωσε μια απάντηση σχεδόν σαν προσευχή στις ερωτήσεις που τους έκαναν:

“Πηγαίνεις όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι τρελός.
Πηγαίνεις όταν δεν ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί και δεν έχεις την πλήρη διάγνωση.
Πηγαίνεις για τα παιδιά σου στο σπίτι.
Πηγαίνεις για τα μελλοντικά σου εγγόνια.
Πηγαίνεις για το Ευαγγέλιο.

Πηγαίνεις να αγαπήσεις.
Πηγαίνει να παλέψεις με όλο σου το είναι.
Πηγαίνει να φέρεις μια ζωή.
Πηγαίνει να ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ…” — Eryn Roush Austin (Paigeministries.com)

Ουάοουυ! Σου δίνει τεράστια ανακούφιση να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν την οικογένεια των Austin ανάμεσα μας. Δεν φοβήθηκαν «να πάνε» και να κάνουν την διαφορά για την ζωή της μικρούλας παρότι θα χρειαζόταν σκληρή δουλειά όλο αυτό. Μέσα από αυτό το λαμπρό παράδειγμα, σίγουρα άγγιξαν πολλούς ανθρώπους

Η ιστορία τους είναι σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες της Βίβλου. Ο Άγιος Ιωάννης 14:18 λέει, “Δεν θα σας αφήσω ορφανά, θα έρθω για εσάς.” Η οικογένεια Austin έκανε ακριβώς αυτό.


via https://ift.tt/2rLydHt

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.