Νεαρή μητέρα πίστευε πως η καισαρική ήταν η εύκολη λύση. Λίγες μέρες μετά όμως θα συνειδητοποιούσε την σοκαριστική αλήθεια!

Όπως πολλές γυναίκες που περιμένουν να γεννήσουν, η Raquel Maldonado ανυπομονούσε να γεννήσει το κοριτσάκι της. Ωστόσο, οι εβδομάδες πριν από τη γέννα δεν εξελίχθηκαν όπως τις περίμενε.

Στις 32 εβδομάδες, η Maldonado έμαθε από τους γιατρούς της ότι το μωρό βρισκόταν σε ισχιακή προβολή. Αυτό σήμαινε ότι θα ήταν απαραίτητο να γίνει καισαρική, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια η δική της και του μωρού.

Η Maldonado τρόμαξε στην σκέψη να κάνει καισαρική. Πίστευε ότι με αυτή την διαδικασία θα της στερούνταν η μητρότητα – ότι δεν θα γεννούσε πραγματικά το μωρό της, ότι δεν θα ήταν πραγματικά μητέρα. Κι όμως, γνώριζε ότι έπρεπε να κάνει αυτή την διαδικασία, αλλά όταν έβγαλε φωτογραφία την ουλή της, η Maldonado συνειδητοποίησε κάτι σοκαριστικό για το τι σημαίνει να γεννάς.

Διαβάστε παρακάτω το συγκινητικό της μήνυμα.


“Τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τη γέννα της Alexa ήμουν τρομαγμένη. Ήμουν τρομοκρατημένη για το χειρουργείο. Φοβόμουν την ουλή και την μακροχρόνια επίδραση που θα είχε στο σώμα και το μυαλό μου.”


“Ανησυχούσα ότι θα ένιωθα ανεπαρκής, σαν να μην την είχα γεννήσει. Είχα τόσες πολλές φοβίες, αλλά τόσες πολλές μαμάδες μου είπαν ότι θα είναι εντάξει.”


“Και είναι. Δεν νιώθω σαν να έκλεψα την γέννα ή λιγότερο σκληρή. Η ουλή αυτή αποδεικνύει ότι είμαι μια σκληροτράχηλη μαμά.”


“Το χειρουργείο αυτό δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Πίεσα τον εαυτό μου να μάθω, να ανοίξω το μυαλό μου, να αφήσω τις τέλειες προσδοκίες. Είχα ό,τι ήθελα στην γέννα μου.”


“Την κρατήσαμε στην αίθουσα του χειρουργείου, είδαμε την κόρη μας να γεννιέται (έχω και βίντεο). Ο άντρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο και το σημαντικότερο είναι ότι το μωρό μας ήταν ασφαλές και όμορφο και ο γιατρός σεβάστηκε κάθε μας απόφαση.”


“Είμαι απίστευτα περήφανη γι’αυτή την ουλή. Είμαι απίστευτα περήφανη για τον εαυτό μου.”


“Και όλοι αυτοί οι χαζοί φόβοι εξαφανίστηκαν μόλις συνειδητοποίησα ότι θα έκανα το μωρό για το οποίο προσευχήθηκα και θα ζούσα την εμπειρία που περίμενα.”


via https://ift.tt/2J2yZuA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.