Νεκρή η Χρύσα Μιχελάκη που κατέρρευσε ενώ έκανε γυμναστική.

Ηράκλειο: Έσβησε το πιο γλυκό χαμόγελο – Νεκρή η Χρύσα Μιχελάκη που κατέρρευσε ενώ έκανε γυμναστική

Συγκλονίζει το Ηράκλειο ο θάνατος της 37χρονης. Μια άσκηση στο γυμναστήριο αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αγνοούσε η Χρύσα Μιχελάκη…

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην Χρύσα Μιχελάκη που πέθανε στο Ηράκλειο. Η 37χρονη είχε ανεύρυσμα εγκεφάλου χωρίς να το γνωρίζει, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της άσκησης στο γυμναστήριο. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα αυτή, που ήταν γεμάτη ζωή και προσέφερε απλόχερα το χαμόγελο της σε όλους, έσβησε τόσο ξαφνικά και δε βρίσκεται πλέον ανάμεσα τους.

Η άτυχη 37χρονη, κηδεύεται από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέων Κλαζομενών και η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12.00 το μεσημέρι. Οι γονείς και ο αδελφός της, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει δωρεά οργάνων. Χθες το βράδυ ομάδες γιατρών ήρθαν στο Ηράκλειο γι’ αυτό το σκοπό.

Η διαδικασία ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6.00 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καρδιά της κοπέλας ελήφθη από το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το ήπαρ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι νεφροί από τον Ευαγγελισμό, ενώ οι κερατοειδής χιτώνες μένουν στην Κρήτη, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Το χρονικό της τραγωδίας στο Ηράκλειο

Η γυναίκα ακολουθώντας το πρόγραμμά της, αποφάσισε να επισκεφτεί το γυμναστήριο δίχως να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί. Ξαφνικά και ενώ έκανε την προπόνησή της, αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των μελών του γυμναστηρίου. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση και εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, με υπαρκτό κίνδυνο για μόνιμες βλάβες.

«Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης. Οι επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν απέφεραν δυστυχώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.


via https://ift.tt/2ryEGq2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.