Άντρας βρήκε σκελετωμένο Χάσκι γεμάτο πληγές, του έδωσε αγάπη και το έκανε αγνώριστο

Όταν ο Rico Soegiarto βρήκε αυτό το εγκαταλελειμμένο χάσκι, το άτυχο ζώο ήταν τόσο αδύναμο και άρρωστο από την παραμέληση που μόλις μετά βίας μπορούσε να σταθεί.

Το σκυλί περιπλανιόταν στους δρόμους του Ντενπασάρ στο Μπαλί με κενά σημεία πάνω στη βρώμικη γούνα του που αποκάλυπταν τις εκτεθειμένες πληγές του.

Ήταν τόσο υποσιτισμένος που έμοιαζε σκελετωμένος και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, ενώ είχε μακρά, βρώμικα νύχια που δεν είχαν κοπεί για πολύ καιρό.

Όταν ο Rico Soegiarto βρήκε αυτό το εγκαταλελειμμένο husky ήταν τόσο αδύναμο και άρρωστο από την παραμέληση θα μπορούσε μόλις να σταθεί

Ο κ. Soegiarto αποφάσισε να φροντίσει το αδύναμο κουτάβι, να το πλύνει και να κουρέψει τη γούνα του, να το ταΐσει και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο όσες φορές χρειαζόταν για να γίνει καλά.

Το σκυλί περιπλανιόταν στους δρόμους του Ντενπασάρ στο Μπαλί με φαλακρά έμπλαστρα στο φαρδύ παλτό του αποκαλύπτοντας εκτεθειμένες πληγές

Δέκα μήνες αργότερα, το χάσκι εέχει μία πλούσια λαμπερή γούνα και φαίνεται δυνατό και υγιές σε σχέση με την προηγούμενή του κατάσταση, ενώ έχει αποκτήσει ένα υγιές βάρος και είναι σε θέση να περπατήσει με ευκολία.

Ήταν τόσο υποσιτισμένος κοίταζε σκελετικός και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του, και είχε μακρά, βρώμικα νύχια που δεν είχαν κοπεί σε μήνες ή και περισσότερο

Ο σκύλος φαίνεται πλέον ευτυχισμένος και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον νέο του ιδιοκτήτη.

Ο κ. Soegiarto αποφάσισε να νοσηλευτεί το αδύναμο κουτάβι πίσω στην υγεία, βλέποντας εδώ να κόβει το παλτό του

“Το θυμάστε; Το σκύλο που βρήκα πριν από 10 μήνες. Δείτε την εκπληκτική αλλαγή του,” έγραψε ο κ. Soegiarto σε μια ανάρτησή του στα social media.

Ο ευγενής εραστής των ζώων έδωσε στο παραμελημένο σκύλο ένα πλύσιμο για να πάρει μήνες βρωμιά από τη γούνα του

Ο κ. Soegiarto έλαβε πολλές επαίνους από φιλόζωους απ’ όλο τον κόσμο για την πράξη του.

Τους τράπηξε υγιεινά γεύματα και έβαζε τα τραύματά του και τον πήγε στον κτηνίατρο

Πιστεύεται ότι ο σκύλος θα πέθανε αν δεν είχε βρεθεί έγκαιρα από τον καλόκαρδο άντρα που τον φρόντισε με αγάπη και του έσωσε τη ζωή.

Δέκα μήνες αργότερα ο σαλιγκάρι έχει ένα πλήρες, λευκό παλτό και φαίνεται ισχυρό και υγιέςΟ σκύλος εμφανίστηκε ευτυχισμένος και παιχνιδιάρικος, καθώς κατέρρευσε την ουρά του και έβγαλε τη γλώσσα του με τον νέο του ιδιοκτήτη σε βίντεο που πυροβόλησε στο σπίτι του κ. SoegiartoΜετά από λίγους μήνες ο εκσφενδόνιος έχει ανακτήσει ένα υγιές βάρος και είναι σε θέση να περπατήσει με ευκολίαΦαίνεται πολύ χαρούμενος που του έχει δοθεί αγάπη από τον ιδιοκτήτη του, αντί να εγκαταλείπεταιΠιστεύεται ότι ο σκύλος πιθανότατα θα πέθανε σύντομα, αφού θα βρεθεί αν δεν είχε θηλάσει πίσω στην υγεία


via https://ift.tt/2KdKf3R

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.