Επιστρέφει ο Χατζηνικολάου με τον «Ενικό»

Τι έγραψε ο ίδιος στα sm

«Η εκπομπή "Στον Ενικό" επιστρέφει στις οθόνες σας σύντομα!» Aυτό έγραψε στους λογαριασμούς του στα social media ο Νίκος Χατζηνικολάου που μένει και τον επόμενο χρόνο στον ΑΝΤ1 παρά τα σενάρια που τον έφεραν να αποχωρεί -με πιθανό προορισμό το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη. Ο σταθμός του Αμαρουσίου.. πρότεινε στον Χατζηνικολάου να παρουσιάζει και την εκπομπή «Ενικός»  που σίγουρα θα προσθέσει στο προφίλ του ΑΝΤ1, σε μια χρονιά που βρίθει πολιτικών εξελίξεων.
 ****
Kόκκινο χτυπησε η εκπομπή «Ακραίως» χθες με τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη έβγαλε ειδήσεις και κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, φέρνοντας στην κορυφή της τηλεθέασης την εκπομπή του Τάκη Χατζή.
Το «Ακραίως» χθες έκοψε πρώτο το νήμα στην ώρα μετάδοσης του. Η τηλεθέαση της εκπομπής είχε μέσο όρο 21,5%, ενώ το πρώτο είχε 22,1%, στις 10:30 η τηλεθέαση ήταν στο 21,6% και στις 11:00 στο 21%. Την ίδια ώρα η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha ήταν στο 13%.
****
 Διαγωνισμός προκηρύχθηκε για το νέο διευθυντή τη ΕΡΑ. Οι όποιοι ενδιαφερόμενοι για τη θέση θα πρέπει να είναι «τακτικοί υπάλληλοι της ΕΡΤ Α.Ε. που ανήκουν στις κατηγορίες Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Διεύθυνσης, Υποδιεύθυνσης ή έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία πλέον των 15 ετών».
****
Tην Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00, κλείνει ο κύκλος συναυλιών «Τρίτη και 3 στο Τρίτο» για την περίοδο 2017-2018, με το ρεσιτάλ του Γιώργου Φιλαδελφέα με άπαντα τα έργα για σόλο πιάνο του Μίκη Θεοδωράκη. Το ρεσιτάλ θα δοθεί στο Στούντιο Ε του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, με παρουσία κοινού και απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση.via https://ift.tt/2LBfDuZ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.