Η επιστροφή της Ντάρια, τα δάκρυα, η ανθοδέσμη και η έκπληξη στο αεροδρόμιο! Δεν φαντάζεστε τι έκπληξη την περίμενε..

Επί ελληνικού εδάφους είναι από χθες η Ντάρια Τουρόβνικ η οποία μάλιστα, στο πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2 παραδέχτηκε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στη ζωή της στην Ελλάδα.

Η όμορφη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, με το που αντίκρισε τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδριαδάκη ο οποίος την περίμενε, έτρεξε στην αγκαλιά του, βάζοντας βέβαια τα κλάματα από τη χαρά της που τον είχε μπροστά της.

Μην ξεχνάμε, βέβαια, πως η Ντάρια είχε δει από κοντά πριν από μερικές εβδομάδες τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς είχε κερδίσει -όπως και ο Τσίλης- ανάλογο έπαθλο, δηλαδή να επιστρέψουν στην Ελλάδα για λίγες ώρες μόνο και μόνο για να δουν τις οικογένειές τους και τους συντρόφους τους.

Παρ’ όλα αυτά, 4 1/2 μήνες μακρυά, ήταν λογικό η Ντάρια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Όμως, την περίμενε και άλλη μία μεγάλη έκπληξη.

Εκτός από την υπέροχη ανθοδέσμη που της χάρισε ο σύντροφός της, την περίμενε μαζί του και η πρώην συμπαίκτριά της Μαρίνα Πήχου, μία από τις πρώτες κοπέλες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ντάρια και Μαρίνα είχαν έρθει κοντά όσο διάστημα συνυπήρξαν μέσα στο παιχνίδι και ήταν λογικό η Ντάρια να την αγκαλιάσει και αν τη φιλήσει με ενθουσιασμό μετά από τόσο καιρό που είχε να τη δει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξη της Ντάρια!

via https://ift.tt/2rEOZbl

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.