Το Σπίτι της ήταν τόσο Βρώμικο που παραλίγο να φάει Πρόστιμο. Αυτό που έγινε στη συνέχεια όμως… Δεν το περίμενε Ποτέ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγγενής άρχισε να χρησιμοποιεί το σπίτι της 90χρονης Agnes σαν χωματερή. Άφηνε σκουπίδια γύρω από το σπίτι της. Όταν οι γείτονες είδαν ότι η Agnes παραβίαζε τους κανόνες, κάλεσαν το δήμο.

Οι αρχές ήθελαν να χρεώσουν στην Agnes πρόστιμο $2.500 αν δεν καθάριζε την ακαταστασία. Το πρόβλημα ήταν όμως ότι η γυναίκα περπατούσε με το ζόρι. Τι έπρεπε να κάνει; Κάλεσε το Operation Blessing, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που συμφώνησε να καθαρίσει την ακαταστασία.

Μια εθελοντική ομάδα καθαρισμού μπήκε στο σπίτι της και πέταξε τα πάντα. Μετά της έδωσαν κάτι πολύ καλύτερο. Έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό δρομάκι από τούβλα στην αυλή της και έναν όμορφο κήπο για να κάθεται. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Τη ρώτησαν τι ήθελε πραγματικά και εκείνη απάντησε ότι ήθελε ένα κλιματιστικό. Τότε, όταν τελείωσε η ανακαίνιση, της έκαναν μια έκπληξη. Η Agnes δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν μιλούσε με τους «μικρούς της αγγέλους».

Καμιά φορά οι άγγελοι δεν έχουν φτερά όπως στις εικόνες. Καμιά φορά είναι κανονικοί άνθρωποι στην αυλή σου!via https://ift.tt/2I8ZFWG

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.