Γιατί είναι δυστυχισμένη η μαμά της Μέγκαν Μαρκλ

Τι την υποχρέωσε το παλάτι να κάνει και δεν μπορεί να χαρεί την νέα ζωή της κόρης της

Το να είσαι μητέρα της δούκισσας του Σάσεξ δεν είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί ο βασιλικός γάμος να έχει τελειώσει και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι να έγινε και οι δυο τους να έχουν ξεκινήσει επίσημα τη ζωή τους μαζί ωστόσο η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, δεν μπορεί να χαρεί στο έπακρο όλη αυτή τη χαρά τη μητέρας μίας κοπέλας που μόλις έγινε πριγκίπισσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για meghan markle mother

Σύμφωνα με το Radar Online η Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ στενοχωρημένη επειδή το παλάτι της ζήτησε να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας που την διατάζει, ουσιαστικά, να παραμείνει σιωπηλή για όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη νέα ζωή της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ.

«Η Ντόρια δεν μπορεί να μιλήσει, να αναφερθεί ή έστω να υπονοήσει ότι αναφέρεται στην κόρη της Μέγκαν Μαρκλ και τη νέα της ζωή, εκτός κι αν πριν μιλήσει έχει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια» ανέφερε η πηγή στη ιστοσελίδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για meghan markle mother

Η συμφωνία αυτή δεν επιτρέπει στην Ντόρια Ράγκλαντ ούτε να μιλήσει στους πολύ στενούς της φίλους που περίμεναν πώς και πώς να μάθουν λεπτομέρειες γύρω από το γάμο. «Οι φίλοι της ρωτούν πώς ήταν ο γάμος, πώς ήταν το φαγητό, ρωτούν πόσο ευτυχισμένη είναι η Μέγκαν και η Ντόρια απλά κουνά τους ώμους της» εξηγεί η ίδια πηγή. «Δεν είπε ούτε μια λέξη. Είναι τόσο λυπηρό. Η δύστυχη είναι πολύ στενοχωρημένη».


via https://ift.tt/2LahaqO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.