Εξαντλητικές συσκέψεις για τον Κ. Αρβανίτη στην ΕΡΤ

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η μεσημεριανή εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ, ο οποίος επιστρέφει στην Αγία Παρασκευή μετά το πέρασμά του από τον 105.5 Στο Κόκκινο και την 24 Media. Τα δοκιμαστικά και οι συσκέψεις στην Αγία Παρασκευή γίνονται καθημερινά και με εξαντλητικούς ρυθμούς
Ο δηµοσιογράφος θα ενταχθεί στο δυναµικό της ΕΡΤ µέσω.. εκποµπής µεικτής παραγωγής, που αναµένεται να εγκριθεί τις προσεχείς ηµέρες.
Το µαγκαζίνο θα µεταδίδεται καθηµερινά στην ΕΡΤ1 στις 13:00-15:00 και θα έχει ως στόχο να φωτίσει την «Άλλη διάσταση» των γεγονότων και να απαντήσει σε στοιχειώδη ερωτήματα χωρίς να θεωρεί καμία πληροφορία δεδομένη. Η εκπομπή έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεµιέρα την ημέρα της ονομαστικής εορτής του Κ. Αρβανίτη
Στο πλευρό του Αρβανίτη, που θα έχει ρόλο κεντρικού παρουσιαστή, θα βρίσκονται και άλλοι δηµοσιογράφοι, µεταξύ των οποίων ο συμπαρουσιαστής του στο Ραδιόφωνο 24/7, Αλέξανδρος Κλώσσας και η Φωτεινή Λαμπρίδη.
Σε ό,τι αφορά τη διοικητική θέση, αρχικά ο Αρβανίτης προοριζόταν και για επιτελικό ρόλο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ μετά όμως τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του Ραδιοµεγάρου, το σενάριο αξιοποίησής του σε διοικητική θέση, για την ώρα τουλάχιστον, εγκαταλείπεται.


via https://ift.tt/2KWpGdo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.