Μέσα σε 5 χρόνια έκαναν 3 σετ από δίδυμα. Αυτό όμως δεν είναι το απίστευτο της ιστορίας τους

Όταν ένας παλιός οικογενειακός φίλος μίλησε με τους Carrie και Craig Kosinski και τους ζήτησε να φροντίσουν τα δίδυμά τους, εκείνοι δέχτηκαν την επιμέλεια των κοριτσιών.

Οι μέρες έγιναν εβδομάδες, οι εβδομάδες μήνες και σύντομα τα κορίτσια ήταν μέλη της οικογένειας Kosinski! Το να έχουν παιδιά ήταν πάντα το όνειρό τους, αλλά οι δυο τους δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε…

Μετά από ένα χρόνο που φρόντιζαν τα κορίτσια, Kenna και Adalynn, η βιολογική τους μητέρα ήρθε ξανά σε επαφή και τους εξήγησε την σπαρακτική της κατάσταση.

Δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και τους ζήτησε αν μπορούσαν να φροντίσουν ένα άλλο σετ από δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 2 ετών.


Αφού τα δίδυμα αυτά ήταν και βιολογικά αδέρφια των κοριτσιών, το ζευγάρι σκέφτηκε πως έπρεπε να το κάνουν.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε δικά μας παιδιά. Αλλά ήταν αδέρφια και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση – θέλαμε να τα κρατήσουμε μαζί.»

Λίγες εβδομάδες μετά την υιοθεσία των 2 νέων παιδιών, η Carrie άρχισε να νιώθει παράξενα και πήγε στον γιατρό.


Ο υπέρηχος έδειξε πως η Carrie ήταν έγκυος και περίμενε 2 μωράκια! Αυτό θα ήταν το τρίτο σετ από δίδυμα.

Ενώ σοκαρίστηκαν από την ιδέα αρχικά, ήξεραν πως η εγκυμοσύνη αυτή ήταν θεόσταλτη. Αυτό που κάνει την ιστορία τους πιο ενδιαφέρουσα είναι πως όλα τα σετ από δίδυμα γεννήθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου.


Δείτε περισσότερα για την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:via https://ift.tt/2JGiC3i

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.