Υπέρβαρη γυναίκα κατάφερε να χάσει περισσότερα από 45 κιλά και το μυστικό της επιτυχίας της ήταν το Instagram

Η Morgan Bartley κατάφερε να χάσει περισσότερα από 45 κιλά, και το μυστικό της επιτυχίας της όπως εξομολογείται η ίδια ήταν το Instagram!

Εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας, μεταξύ των οποίων και το γεγονός πως έχασε την μία ωοθήκη της σε ηλικία μόλις 12 ετών, η Morgan άρχισε να παίρνει βάρος, φτάνοντας τα 129 κιλά όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια.

Κάπου εκεί συνειδητοποίησε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, αφού «υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου και θα είναι απαράδεκτο αν επιτρέψω να είναι το βάρος μου αυτό που θα με εμποδίσει».

Η Morgan ξεκίνησε λοιπόν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους που περιελάμβανε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και γυμναστική με έναν personal trainer. Προκειμένου να μείνει πιστή στο πρόγραμμα της για να αποφύγει τις παρασπονδίες, η Morgan δημοσιοποίησε κάθε βήμα της προσπάθειάς της μέσα από το Instagram και συγκεκριμένα το λογαριασμό @MorganLosing – και αυτός είναι ο λόγος που κερδίζει τη μάχη!

Όπως εξηγεί, αν όλος ο κόσμος έβλεπε πως προσπαθεί να χάσει βάρος, θα ένιωθε πιο υπεύθυνη.
Μετά από δύο χρόνια έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 150.000 followers που την παρακολουθούν και φυσικά την ενθαρρύνουν. Στις δύσκολες στιγμές, αυτό είναι που την βοηθάει να συνεχίσει!

Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς της, η Μόργκαν έχει κάνει δύο χειρουργεία, μια κάθετη γαστρεκτομή για να μειώσει το μέγεθος του στομαχιού της και μια επέμβαση αφαίρεσης του περιττού δέρματος.

Ο τελικός της στόχος είναι τα 65 κιλά και μπορούμε να πούμε πως πλησιάζει, αφού αυτή τη στιγμή ζυγίζει 79 κιλά!

via https://ift.tt/2KkInGN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.