Εξέλιξη - σοκ στην εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου: Τι αγόρασε πριν χαθούν τα ίχνη της

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου από την Κρήτη.,,

Εδώ και δυο εβδομάδες η Ντέσι Ιλίεβα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν πως η κοπέλα που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Μιλώντας σε εκπομπή του Έψιλον, η Άντζελα, φίλη της 37χρονης αποκάλυψε πως η Ντέσι «δεν είχε σκοπό να εξαφανιστεί. Είχε αναλάβει μια δεύτερη δουλειά. Δεν περίμενε βοήθεια από τον σύντροφό της και δε ζητούσε τίποτα από εκείνον σχετικά με το μωρό που περίμενε. Σχεδίαζε να νοικιάσει ένα άλλο σπίτι μεγαλύτερο ώστε να έρθει η μητέρα της να βοηθήσει με το μωρό».

«Είχε αγοράσει πράγματα. Την τελευταία μέρα που την είδα, την 1η Μαΐου, είχε αγοράσει ύφασμα να ράψει σεντονάκια για το μωρό.Είχε αγοράσει πιπίλες, μπουκαλάκια, έλεγε πώς θα μεγαλώσει το μωρό, πως θα το πάει στο παιδικό», πρόσθεσε.

Η φίλη της Ντέσι αποκάλυψε επίσης ότι δεν ήθελε να είναι μαζί με τον σύντροφό της: «Έλεγε ότι δε μπορούσε να τη βοηθήσει, ότι δε ζητούσε χρήματα από αυτόν και ότι δεν ήθελε το μωρό αλλά εκείνη δεν την ένοιαζε γιατί ήθελε το μωρό. Ήταν η μοναδική της ευκαιρία να γίνει μητέρα. Ήθελε απλά να την αφήσει ήσυχη».


via https://ift.tt/2rT0Sue

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.