Γονείς έκαναν μήνυση 30χρονο γιο τους που δεν έφευγε από το σπίτι τους

Οι γονείς ενός 30χρονου άντρα έλαβαν δραστικά μέτρα προκειμένου να τον αναγκάσουν επιτέλους να ανοίξει τα φτερά του και να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία: υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του.

Με βάση τα δικαστικά έγγραφα, ο Μάικλ Ροτόντο δεν πληρώνει ενοίκιο, ούτε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Παράλληλα, αγνόησε την προσφορά των γονιών του να του δώσουν χρήματα για να εγκατασταθεί κάπου αλλού.Παρά τα πέντε ειδοποιητήρια έξωσης τα οποία του έχουν στείλει, η Κριστίνα και ο Μαρκ Ροτόντο δηλώνουν απελπισμένοι αφού ο Μάικλ εξακολουθεί να αρνείται να μετακομίσει. Ο γιος τους ισχυρίζεται πως δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως σχετικά με την έξωση.

Με βάση το BBC, το ζεύγος Ροτόντο υπέβαλε τη μήνυση στο δικαστήριο της κομητείας Ονοντάγκαν, κοντά στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, στις 7 Μαΐου αφού επί μήνες προσπαθούσε ανεπιτυχώς να πείσει τον Μάικλ, με το καλό και με το άγριο, να εγκαταλείψει τη «φωλιά» τους. Ο δικηγόρος τους, ο Άντονι Αντοράντε είπε στον ιστότοπο Syracuse.com ότι οι γονείς δεν ξέρουν πλέον πώς να τον αναγκάσουν να φύγει από το σπίτι τους.«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να φύγεις αμέσως από αυτό το σπίτι» έγραφε το πρώτο γράμμα που του έστειλαν, στις 2 Φεβρουαρίου. Όταν εκείνος αγνόησε την επιστολή, του έστειλαν, με τη βοήθεια του δικηγόρου, ένα κανονικό ειδοποιητήριο έξωσης, στις 13 Φεβρουαρίου, υπογεγραμμένο από τη μητέρα του. Απειλούσαν μάλιστα ότι θα κινήσουν «τη νόμιμη διαδικασία» αν δεν μετακόμιζε μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Κατόπιν, του πρόσφεραν χρήματα, 1.100 δολάρια, καθώς και κάποια αιχμηρά σχόλια για τη συμπεριφορά του. «Υπάρχουν δουλειές διαθέσιμες ακόμη και για εκείνους που έχουν φτωχή εργασιακή εμπειρία όπως εσύ. Βρες μια δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις!», τον προέτρεψαν.Στις 30 Μαρτίου, κατέστη προφανές σε όλους πως ο γιος δεν είχε κανέναν σκοπό να φύγει. Έτσι τον Απρίλιο προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να τον διώξουν νόμιμα.

Με βάση το τοπικό τηλεοπτικό μέσο WABC News, ο Μάικλ χαρακτηρίζει «εκδικητική» τη μήνυση και ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα των γονιών του. Η υπόθεση θα εκδικαστεί εντός των επόμενων ημερών – λίγες εβδομάδες πριν από τα 31α γενέθλια του Μάικλ.via https://ift.tt/2x6FKXd

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.