Της χάρισε ένα μενταγιόν και της είπε να μην το Βγάλει ποτέ από το λαιμό της. 2 χρόνια μετά, της λέει να το σπάσει…

Για να γιορτάσει την επέτειο που ήταν έναν χρόνο μαζί, ο Terry έφτιαξε ένα πολύ ιδιαίτερο κολιέ για την κοπέλα του, Anna. Επιδεικνύοντας πολλές ικανότητες στην ξυλογλυπτική, έφτιαξε ένα μενταγιόν από ξύλο πεύκου και πρόσθεσε ένα κομψό σπειροειδές κέλυφος στην πρόσοψή του.

H Anna το φορούσε κάθε μέρα. Υπήρχε όμως κάτι ιδιαίτερο με αυτό το κόσμημα. Βλέπετε, ο Terry είχε κρύψει μέσα του ένα πολύτιμο μυστικό – στην πραγματικότητα όλες τις ελπίδες και τα όνειρά του ήταν μέσα σ’αυτό το κομμάτι ξύλου.

Η Anna δεν είχε ιδέα πως μέσα του είχε κρύψει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων!

Ενάμισι χρόνο αφού της έδωσε το κολιέ, ο Terry πήγε με την Anna ένα ταξίδι στο Smoo Cave στην βόρεια Σκωτία, έναν επίγειο παράδεισο που πάντα ήθελαν να επισκεφτούν.

Ενώ περπατούσαν εκεί, ο Terry έσπασε το μενταγιόν και της έκανε την ερώτηση. Κατέγραψε την στιγμή σε κάμερα: το γονάτισμα, την ερώτηση, το ‘ναι’… και το φιλί. Ένα πράγμα που δεν κατέγραψε η κάμερα; Τα λόγια της Anna: ‘Περίμενε, ήταν εκεί όλο αυτόν τον καιρό; Θα μπορούσα να το είχα χάσει, ηλίθιε!’

Οι προτάσεις γάμων έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη,αλλά σπάνια βλέπουμε μία τόσο γοητευτική πρόταση…via https://ift.tt/2kpzyQS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.