Είναι επίσημο: δελτίο και «Ενικός» στον ΑΝΤ1

Aνανέωσαν την συνεργασία τους ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και για τη σεζόν 2018-19. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς επίσης και στην παρουσίαση της επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής «Στον Ενικό». H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 -μεταξύ άλλων- αναφέρει:
"Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν,..  ο Χατζηνικολάου θα είναι στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, μαζί με την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα και ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να μας ενημερώνει πολύπλευρα, με αμεσότητα και αξιοπιστία, για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Εκτός όμως από την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, τη νέα τηλεοπτική σεζόν,  ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρουσιάζει και την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό», φιλοξενώντας τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, αναλύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα από την Πολιτική, την Οικονομία και την Κοινωνία, σε μία χρονική περίοδο, γεμάτη από σημαντικές κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις."


via https://ift.tt/2snmWOF

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.