Τρέχουν να βρουν διευθυντή ειδήσεων στον ΑΝΤ1

Ποιος ήθελε τη Σαράφογλου στη θέση του Χατζηνικολάου

Σε αναζήτηση διευθυντή ειδήσεων βρίσκεται ο ΑΝΤ1, αφού η θέση του Γιάννη Μιχελάκη μετά την αποχώρησή του στα μέσα της σεζόν – στην ουσία, δεν καλύφθηκε. Απλώς ανατέθηκε στον Στράτο Μπαλή να «τρέξει» το δελτίο μέχρι να τελειώσει η χρονιά… Τώρα λοιπόν ο σταθμός αναζητά πρόσωπο για να στελεχώσει τη διεύθυνση.. ειδήσεων από τη νέα σεζόν και ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα ερωτηθεί σχετικά, δεδομένου ότι θα επιθυμούσε ένα δελτίο ειδήσεων πιο πολιτικό που αναμφισβήτητα είναι και πιο κοντά στο προφίλ του. Άλλωστε το είδος του δελτίου είναι μια βασική διαφωνία στο εσωτερικό του ΑΝΤ1.

ΥΓ 1 Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Ν. Χατζηνικολάου με τον Θοδωρή Κυριακού όπου συμφωνήθηκε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

ΥΓ 2 Κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 επιθυμούσε τη Μαρία Σαράφογλου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας των ειδήσεων, θεωρώντας ότι ταιριάζει καλύτερα το προφίλ της στο ύφος του δελτίου που έχει υιοθετήσει τελευταία ο ΑΝΤ1. Τελικά όμως δεν κατάφερε να την επιβάλει.

- πηγή: enimerosi24


via https://ift.tt/2xxljCW

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.