Η γέννηση ενός μωρού 19 έβδομάδων, έχει καθηλώσει τον πλανήτη. Δυστυχώς όμως δεν είναι για καλό

Με πληροφορίες από true.gr Τα πρόωρα μωρά έχουν δύσκολο δρόμο προς την επιβίωση επειδή τα όργανά τους δεν έχουν προλάβει να αναπτυχθούν πλήρως.

Κάποιες από τις επιπλοκές με τις πρόωρες γέννες σχετίζονται με τα πνευμόνια, την αργή αύξηση βάρους και την δυσκολία στην ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.


Τα περισσότερα πρόωρα μωρά αναγκάζονται να πάνε στην εντατική, να παίρνουν φάρμακα ή ακόμα και να υποβάλλονται σε επεμβάσεις. Θα μείνουν εκεί μέχρι τα όργανά τους να αρχίσουν να λειτουργούν μόνα τους.


Οι γιατροί δεν έδωσαν καμία ελπίδα επιβίωσης στον Walter Joshua Fretz όταν ήρθε στον κόσμο αρκετούς μήνες πρόωρα.


Η Alexis Fretz είχε μία φυσιολογική εγκυμοσύνη μέχρι που μία μέρα άρχισε να αιμορραγεί έντονα. Οι γιατροί δεν είναι άλλη επιλογή από το να την πάνε για τοκετό – ήταν μόλις 19 εβδομάδων.


Η Alexis έβαλε τον Joshua στο στήθος της, τον ένιωθε να αναπνέει και την καρδιά του να χτυπάει.


Αλλά δεν υπήρχε ελπίδα, ο Joshua είχε ήδη φύγει. Ο πατέρας του τον κράτησε στα χέρια του για να τον αποχαιρετήσει. Ακόμα και η μικρή του αδερφή τον κράτησε για να του πει αντίο.


Μία πολύ λυπηρή στιγμή για την οικογένεια Fretz. Θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο να βγάλουν αυτές τις φωτογραφίες και να τις μοιραστούν με όλο τον κόσμο.


Αναπαύσου εν ειρήνη, Joshua.via https://ift.tt/2s3lJvZ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.