19χρονη βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της και λέει πως ψάχνει έναν έμπειρο Eραστή να την μάθει τον Eρωτα

Μία κοπέλα που δεν είχε ποτέ φίλο επειδή είχε επικεντρωθεί στις σπουδές της, αποφάσισε να βάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της και λέει πως δεν ενδιαφέρεται για έρωτες κι ιστορίες.

Η 19χρονη Alice Hayson, έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους – ή να αγοράσουν την παρθενιά της για το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Και ισχυρίζεται ότι έχει ήδη λάβει μια προσφορά 250 χιλιάδων ευρώ από έναν Ιταλό επιχειρηματία.

“Είμαι πεπεισμένη ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για μένα δεδομένου ότι έχω μηδενική σεξουαλική εμπειρία και με ενδιαφέρει η εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς μου,” δήλωσε η Alice στο Femail.

Η Alice Hayson, 19 ετών, που είναι αρχικά από την Ισπανία, πλειστηριασμός της παρθενίας της καθώς είναι πολύ απασχολημένος για να συναντήσει έναν φίλο, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να βρει ακόμα αγάπη 

“Έτσι, ένας έμπειρος άντρας θα μου έδινε την καλύτερη εμπειρία.”

Ενώ τα χρήματα είναι ένας τεράστιος παράγοντας, η Alice λέει ότι δεν είναι «απελπισμένη».

“Προέρχομαι από οικογένεια μεσαίας τάξης,” είπε. “Έχω κάποια μέλη της οικογένειάς μου που παλεύουν με χρέη και θέλω να τα βοηθήσω.”

“Αλλά πέρα ​​από αυτό, οι σπουδές μου στο εξωτερικό είναι ακριβές και δεν μπορώ να τις πληρώσω με την καριέρα μου στο μόντελινγκ.”

Ο φοιτητής και το μοντέλο μερικής απασχόλησης δήλωσαν ότι έχει ήδη προσφερθεί £ 250K από έναν Ιταλό επιχειρηματία 

Το μοντέλο είπε ότι ήταν «πάντα επικεντρωμένη στις σπουδές μου και ποτέ δεν έδινε προσοχή στα αγόρια».

Πρόσθεσε: “Τώρα που μεγάλωσα αλλά δεν ψάχνω ακόμα για έρωτες, αποφάσισα ότι η πώληση της παρθενιάς μου είναι η καλύτερη επιλογή για μένα.”

Η Αλίκη είναι πρόθυμη να μελετήσει την αστρονομία στην Ευρώπη και χρειάζεται τα χρήματα για να συνεχίσει την εκπαίδευσή της 

Η Alice ελπίζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα για να σπουδάσει στην Ευρώπη, κατά προτίμηση στην Ισπανία.

“Εδώ στη Λατινική Αμερική, στην πόλη που είναι σήμερα η βάση μου, δεν υπάρχει αυτό που θέλω να σπουδάσω,” είπε η νεαρή, συμπληρώνοντας πως θέλει να σπουδάσει αστρονομία.

“Πριν από μερικούς μήνες είδα άλλα κορίτσια που πωλούν την παρθενία τους στο διαδίκτυο για εκατοντάδες, χιλιάδες, ακόμη και εκατομμύρια, ευρώ με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης.”

“Το σκέφτηκα αυτό για μερικούς μήνες και το αποφάσισα κάνοντας κάποια έρευνα για το πώς τα κατάφεραν τα άλλα κορίτσια.”

Το μοντέλο μερικής απασχόλησης θα ζητήσει από τον κερδίζοντας πλειοδότη να αποδείξει ότι είχε πραγματοποιήσει ελέγχους υγείας και ότι θα έχει ασφάλεια ανά πάσα στιγμή 

Μέχρι στιγμής, η Alice έχει λάβει τρεις προσφορές και η υψηλότερη αμοιβή της ήταν € 250.000 από έναν Ιταλό επιχειρηματία.

“Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που έκανα αυτή τη δημόσια δημοπρασία και είμαι πολύ χαρούμενη που πάει τόσο καλά.”


via https://ift.tt/2KFBmkb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.