13 Ακραία, Τραγικά και αηδιαστικά πράγματα που υπάρχουν ΜΟΝΟ στην Κίνα. Το 6ο θα σας σοκάρει!

Οι Κινέζοι, φημίζονται για τα παράξενα πράγματα που «κρύβουν στο μανίκι τους». Δείτε παρακάτω

13 παράξενα πράγματα, που αποκλείετε να γνωρίζεται ότι υπάρχουν στην Κίνα.

Ολόκληροι καρχαρίες και κροκόδειλοι προς πώληση σε Σούπερμάρκετ


Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι τρώνε μόνο μερικά τμήματα των ζώων αυτών, κάποια Κινέζικα καταστήματα πωλούν ολόκληρο το ζώο με το στόμα ανοιχτό.

Αντί για σκυλιά η αστυνομία έχει χήνες


Σε κάποιες πόλεις τις Κίνας, η αστυνομία έχει χήνες αντί για σκυλιά. Λένε ότι αυτά τα πουλιά έχουν άριστη όραση και μεγάλη επιθετική συμπεριφορά.

Ζωντανά καβούρια πωλούνται σε αυτόματα μηχανήματα πώλησης


Ορισμένες πόλεις της Κίνας, έχουν μηχανήματα αυτόματης πώλησης που έχουν εγκατασταθεί σε σταθμούς του μετρό και πωλούν ζωντανά καβούρια σε πλαστικά κουτιά, που διατηρούνται στους 5 βαθμούς.

Μποτιλιάρισμα σε αναμονή


Αν είστε κολλημένοι σε ένα μποτιλιάρισμα, μπορείτε να καλέσετε μια υπηρεσία που θα στείλει δύο άτομα. Ένας από τους δυο θα αναλάβει τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας και άλλος θα σας πάρει από κει με μια μοτοσικλέτα.

Teabucks: πανομοιότυπο των Starbucks


Τα Teabucks είναι μια κινεζική αλυσίδα που δημιουργήθηκε κατ ‘εικόνα της Αμερικανικής Starbucks. Προσφέρουν διάφορα είδη από ζεστά και κρύα τσάι.

Εταιρείες έχουν κρεμάσει δίχτυα γύρω από τα κτίρια τους για την πρόληψη των αυτοκτονιών των εργαζομένων


Έτσι αποτρέπουν τυχόν απόπειρες αυτοκτονίας των εργαζομένων.

Γάμοι με φαντάσματα


Μερικοί άνθρωποι κλέβουν και πωλούν πτώματα για χιλιάδες δολάρια, σε οικογένειες που σχεδιάζουν να οργανώσουν γάμους για τους νεκρούς ανύπαντρους νεαρούς συγγενείς τους.

Κονσέρβες αέρα


Λόγω των υψηλών επιπέδων νέφους σε όλη τη χώρα, τα Κινεζικά καταστήματα πωλούν φιάλες φρέσκου αέρα σε πολλές διαφορετικές γεύσεις.

Εκτροφή κατσαρίδας


Τα έντομα εκτρέφονται και χρησιμοποιούνται στην Κινεζική ιατρική.

Πόλεις φαντάσματα


Η ταχέως αναπτυσσόμενη στεγαστική αγορά της Κίνας, έχει οδηγήσει σε πόλεις και εμπορικά κέντρα φαντάσματα, σε όλη τη χώρα.

Ένα πέτρινο δάσος 270 εκατομμυρίων χρόνων


Είναι μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO με τεράστιους πέτρινους σχηματισμούς, που εκτιμάται ότι είναι 270 εκατομμυρίων χρόνων.

Οι κάτοικοι αρνούνται να μετακινηθούν για χάρη νέων νέας οικοδόμησης κτιρίων


«Nail Houses», λέγονται τα σπίτια των κατοίκων που αρνούνται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, οπότε οι εργάτες αναγκάζονται να αφήνουν τα κτίρια ανέπαφα.

Οι άνθρωποι φοράνε τις πιτζάμες τους και έξω


Σε αντίθεση με άλλες χώρες, οι άνθρωποι στην Κίνα επιλέγουν συχνά να φοράνε τις πιτζάμες τους, ακόμη και όταν περιφέρονται στους δρόμους.


via https://ift.tt/2IDLRa6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.