Μητέρα φωτογραφίζει κρυφά ένα αγόpι να παίζει με τον γιο της. Πλέον, ψάχνει να τον βρει…

Η Katie Myers και ο σύζυγός της, πετούσαν στα σύννεφα όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς. Η εγκυμοσύνη πήγε πολύ καλά και λίγους μήνες αργότερα είχαν το αγοράκι τους στο σπίτι.

Μόλις όμως ο Kaden έφτασε το 1μιση έτος, συνειδητοποίησε ότι δεν μεγάλωνε με φυσιολογικούς ρυθμούς, όπως τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας του. Η διάγνωση; Ο μικρός υποφέρει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, τύπου 2. Δε θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει χωρίς βοήθεια, θα ανασηκώνεται με μεγάλη δυσκολία και… δε θα μεγαλώσει ποτέ!


Όσο όμως η Katie παλεύει για τον γιο της, άλλο τόσο προσπαθεί και ο μικρός Kaden. Κάθε μέρα κάνει ένα ακόμη μικρό βήμα, μαθαίνει να κάθεται και να σηκώνει τα χεράκια του, ώσπου τελικά να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ένα αναπηρικό καροτσάκι. Μητέρα και γιος πηγαίνουν μαζί στο μουσείο και το ενυδρείο, όπου μπορεί άνετα να περιηγηθεί μόνος του στου χώρους.

Μέχρι που μια μέρα, είδε τον Kaden να παίζει σε μία έκθεση – όσο μπορούσε – ενώ εκείνη τον παρακολουθούσε από μακριά, αφήνοντάς τον να ανακαλύψει το παιχνίδι μόνος του. Ξαφνικά, ένα μικρό αγόpι πλησίασε τον γιο της και έκανε κάτι που συγκίνησε την Katie τόσο πολύ, ώστε αποφάσισε να τους τραβήξει κρυφά φωτογραφία για να την μοιραστεί με όλο τον κόσμο.Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook γράφει:

Προς το αγόρι που βρισκόταν στο μουσείο επιστήμης: δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο υπέροχος! Άφησες τον γιο μου να σε πλησιάσει και να παίξει μαζί σου. Τον βοήθησες μαζεύοντας τις μπάλες από το πάτωμα, όταν είδες ότι εκείνος δεν μπορούσε. Δεν ρώτησες τι πήγαινε λάθος με αυτόν ή γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Είδες μόνο αυτόν. Ο Kaden είναι αρκετά σαν εσένα: περίεργος και απίστευτα έξυπνος. Σ’ ευχαριστώ που τον βοήθησες να γυρίσει το μοχλό όταν είδες ότι λόγω της αδυναμίας του δεν τα κατάφερνε. Μπορεί να μην δεις ποτέ αυτό το μήνυμα, αλλά σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις και κάνεις τον κόσμο καλύτερο.


Σε συνέντευξή της αργότερα, η μητέρα εξήγησε πως δεν είναι κακό να ρωτάνε για την κατάσταση του Kaden, αλλά αυτή η στιγμή ανεμελιάς με έναν φίλο, χωρίς να βομβαρδίζεται από ερωτήσεις, ήταν απλά ανεκτίμητη. Το να τον βλέπουν και να του φέρονται σαν ένα φυσιολογικό παιδί είναι πολύ σημαντικό για τον γιο της.via https://ift.tt/2JrppOi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.