Δίδυμες Αδερφές, Πληρώνουν τις σπουδές τους από το προφίλ τους στο Instagram. Μόλις τις Δείτε με μαγιό θα σας πέσει το σαγόνι.

Πανέμορφες και… με δίψα για μάθηση! – Δίδυμες καλλονές πληρώνουν τις σπουδές τους στη Νομική ποστάροντας… Selfies
Τα εικοσάχρονα κορίτσια θεωρούσαν την εμφάνισή τους τελείως συνηθισμένη μέχρι που άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους, προκαλώντας… τον κακό χαμό

Τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγει το Instagram για τις αιθέριες υπάρξεις που ξέρουν πως να προβάλλουν τα… προσόντα τους αποδεικνύουν με το παράδειγμά τους δύο δίδυμες αδερφές από την Αυστρία.

Οι δύο εικοσάχρονες καλλονές — η μελαχρινή Stephanie και η ξανθιά Julia — κερδίζουν αρκετά χρήματα από τις σελίδες τους στο Instagram ώστε να καλύπτουν τα αρκετά υψηλά έξοδα των σπουδών τους στη Νομική Σχολή της Βιέννης.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια προσφέρουν συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας μέσω των λογαριασμών τους στα social media, τα οποία έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των followers τους σε πάνω από 180.000 έκαστη.

Πιο συγκεκριμένα η Julia — που είναι… 10 λεπτά μεγαλύτερη — has έχει 194.000 ακόλουθους ενώ η Stephanie έχει 181.000.

Το παράξενο είναι ότι οι δύο πανέμορφες κοπέλες, που ζουν στην πόλη Μίστελμπαχ, βόρεια της αυστριακής πρωτεύουσας, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θεωρούσαν την εμφάνισή τους ως κάτι το ιδιαίτερο πριν ξεκινήσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους online.

Όπως οι ίδιες λένε, όταν ήταν μικρές πολλά παιδιά τις κορόιδευαν για το αδύνατό τους σώμα, αλλά όταν άρχισαν να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται «μεταμορφώθηκαν» από ασχημόπαπα σε… κύκνους.
via https://ift.tt/2HwnPhm

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.