Νέα «πυρά» Αντώναρου στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας

Νέα επίθεση στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τις νέες δημοσκοπήσεις και το κλείσιμο της ψαλίδας που αποτυπώνεται σε αυτές, κατηγορώντας την για φλυαρία χωρίς ουσία.

Ολόκληρο το κείμενο που ανέβασε στο Facebook ο Ευ. Αντώναρος:Φλυαρία χωρίς αρχή μέση και τέλος.Και κυρίως: Χωρίς ουσία!

Οι φωστήρες της Νεας Δημοκρατίας μιλάνε αδιάκοπα -- φυσικά με "ανωθεν" έμπνευση:

Για αναπτυξιακά μοντέλα. Για ανταγωνιστικότητα. Για start-ups. Για μεταμνημονιακο σχεδιασμό ( χωρίς να αντιλαμβάνονται τι πολιτικό δώρο κάνουν στη κυβέρνηση). Για μείωση φόρων στις επιχειρήσεις -- αλλά όχι στους μισθωτούς.

Αυτά τους λένε όσοι δεν δούλεψαν ποτέ ουσιαστικά (όχι κατ' απονομήν!) στη ζωή τους, καθηγητάδες που μόνο απο θεωρία σκαμπάζουν, δήθεν τεχνοκράτες που ούτε περιπτερο δεν έχουν μανατζάρει. Αυτά λένε κι οι ίδιοι.

Και μετα αναρωτιούνται γιατί κλείνει η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις -- και που είσαι ακόμη!

Κλείνει γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει

Τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις, ποιος θα γνοιαστεί για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, πως θα βελτιωθεί το σύστημα δημόσιας υγείας, πότε θα μειωθεί η ίδια συμμετοχή στα φάρμακα, τι μπορούν να περιμένουν πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, πως θα βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ΑΜΕΑ, πως θα εξασφαλισθούν προγράμματα επιμόρφωσης, πως θα περιορισθούν σε ανεκτά επίπεδα οι ασφαλιστικές εισφορές, πως θα διασφαλιστεί η κατ' οίκον φροντίδα των ανήμπορων και απόρων συμπολιτών μας, πως θα επιδοτηθεί το νοίκι φοιτητών από χαμηλόμισθες οικογένειες που φοιτούν μακριά τους

Αυτά κι άλλα πολλά νοιάζουν εμάς.Ειναι η δικιά μας ατζέντα.Ειναι τα καθημερινά προβλήματα του μέσου Ελληνα.Στα Γιαννιτσα και στη Μεγαλόπολη. Στην Ανάφη και στη Λευκάδα. Στο Διδυμότειχο και στην Αμφισσα.

Γι αυτό

Είμαστε εδώ.Είμαστε παντού. Είμαστε πολλοί.Είμαστε όλο και πιο πολλοί.

Πηγή: sofokleousin.grvia https://ift.tt/2vyhcpd

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.