Έγκυος νιώθει κάτι να πιέζει το μωρό στην κοιλιά της. Όταν όμως οι γιατροί εξέτασαν τον υπέρηχο, πάγωσαν!

Τον Απρίλιο του 2015, ένα ασθενοφόρο μετέφερε την Elena Sedova, μία νεαρή έγκυο γυναίκα από την Ουκρανική πόλη Dnipro, στο νοσοκομείο. Έπρεπε να εξεταστεί γιατί υπήρχαν ανεξήγητες κινήσεις στην κοιλιά της που της προκαλούσαν άγχος και δυσφορία. Οι γιατροί περίμεναν μία φυσιολογική γέννα και δεν είχαν ιδέα πως θα αντιμετώπιζαν την πιο παράξενη υπόθεση της καριέρας τους.

Όταν την εξέτασαν, αυτό που είδαν τους άφησε άφωνους: ήταν στην 25η εβδομάδα αλλά κάτι πίεζε το μωρό της έξω από τη μήτρα…

Η εξήγηση ήρθε γρήγορα: δεν περίμενε 1 αλλά 3 μωρά! Εκτός από αυτό, τα δύο που βρισκόντουσαν από πάνω, πίεζαν το τρίτο έξω από την μήτρα. Για μέρες το ένιωθε η Elena, ελπίζοντας πως το μωρό δεν θα γεννηθεί τόσο πρόωρα.Στον 7ο μήνα όμως, γεννήθηκε η μικρή Likeriya. Ήταν πολύ αδύναμη και ζύγιζε μόλις 0,90κιλά. Έτσι την έβαλαν αμέσως σε θερμοκοιτίδα. Τώρα, οι γιατροί περίμεναν και την άφιξη των άλλων 2.Είχαν όμως να πάρουν μία πολύ δύσκολη απόφαση: συνήθως τα επόμενα μωρά ερχόντουσαν λίγες ώρες μετά το πρώτο. Οι γιατροί περίμεναν… και περίμεναν… αλλά δεν ήρθε άλλο μωρό. Τα άλλα δύο κορίτσια ήταν πολύ πιο μικρά από την αδερφή τους και οι πιθανότητες να τα καταφέρουν δεν ήταν μεγάλες. Έτσι οι γιατροί επέλεξαν να περιμένουν, παρά να προκαλέσουν τη γέννησή τους.Στο μεταξύ, η Elena έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι και δεν της επιτρεπόταν να δει την Likeriya. Ακόμα και η παραμικρή κίνηση θα μπορούσε να διακινδυνέψει την ζωή των δύο άλλων κοριτσιών. Πέρασε μία ολόκληρη μέρα. Και μετά μία εβδομάδα. Δύο εβδομάδες. Τρεις… Οι γιατροί άρχισαν να ρωτούν συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο εάν είχαν ξανακούσει για παρόμοια περίπτωση στις χώρες τους.Ακριβώς 38 μέρες μετά την γέννηση της πρώτης από τις τρίδυμες, η Elena άρχισε να νιώθει αδύναμη και αγχώθηκε πολύ. Η ιατρική ομάδα αποφάσισε μετά από την τελευταία εξέταση να βγάλουν τα κορίτσια. Όλα πήγαν καλά με την γέννηση των άλλων 2 κοριτσιών. Τελικά, οι Stefania και Zlata βρήκαν την αδερφή τους και η μητέρα τους μπορούσε επιτέλους να κρατήσει και τις 3 στην αγκαλιά τους.Σήμερα οι αδερφές – η ιστορία των οποίων τις έκανε διάσημες – είναι 1,5 χρονών, αξιολάτρευτες, υγιείς και πολύ ενεργές. Και η Likeriya, παρόλο που ήταν πιο μικρή από τις αδερφές της, είναι το ίδιο περίεργη και δυνατή τώρα και είναι έτοιμες να ανακαλύψουν τον κόσμο μαζί!


via https://ift.tt/2r5jIOz

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.