Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε το όνομα της κόρης της!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μετά και τη γέννηση της κόρης τους.

«Είμαστε κιόλας στο σπίτι… Σαν και σήμερα πριν μία εβδομάδα λαγοκοιμόμουν στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, προσπαθώντας να ξεκουράσω το σώμα μου από την καισαρική, αλλά και να ηρεμήσω την ψυχή μου από την απόλυτη ευτυχία που με πλημμύριζε από τις 5:28 τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας που άκουσα το πρώτο της κλάμα… Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ ήταν τόσο απόλυτο το συναίσθημα που παρόμοιο δεν είχα ξανανιώσει ποτέ» έγραψε η παρουσιάστρια στο προσωπικό της blog, believeit.gr πριν από λίγες ημέρες.Η Ελεονώρα μέσα από τα stories του Instagram μαρτύρησε το όνομα που έχει αποφασίσει με τον σύζυγό της να δώσουν στην κορούλα τους. Μέσα από το βίντεο, λοιπόν, στο οποίο εξομολογείται πως αγαπάει και πάλι το ροζ, τα λουλούδια και τις πεταλούδες, διακρίνεται ένα κρεμαστό στο λαιμό της, το οποίο αναγράφει το όνομα «Αλεξάνδρα».

Αυτό θα είναι και το όνομα της κόρης του ζευγαριού, το οποίο θα πάρει από τη μητέρα του Θοδωρή Μαροσούλη, Αλεξάνδρα Μαροσούλη.via https://ift.tt/2FmHASU

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.