Το Αγόρι γεμάτο Αίματα, έκλαιγε ασταμάτητα. Όταν οι Αστυνομικοί κατάλαβαν ΤΙ είχε συμβεί, Πάγωσαν!

Οι γονείς παιδιών στη Φλόριντα αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες αμέλειας παιδιών, όταν ο γιος τους βρέθηκε αιμόφυρτος και χτυπημένος σε ένα εμπορικό κέντρο, την Κυριακή.
Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, οι αρχές κλήθηκαν στο κατάστημα Bloomingdales Outlet στο Dolphin Mall για να ελέγξουν ένα παιδί που φερόταν ότι είναι κακοποιημένο.

Οι αρχές αποφάσισαν να μιλήσουν πρώτα με τον πατέρα του αγοριού, τον 28χρονο Mariano Pinar.

Όσο το αγόρι, του οποίου η ηλικία δεν έχει γίνει γνωστή, στεκόταν στο πεζοδρόμιο με τη μητέρα του, οι αστυνομικοί μιλούσαν με τον Pinar.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Pinar ήταν απίστευτα νευρικός και φαινόταν ύποπτος, όταν μίλησε με την αστυνομία, και σύντομα ομολόγησε ότι είχε χτυπήσει το γιο του με μια ζώνη πριν φτάσουν στο εμπορικό κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τις αρχές, ο Pinar φέρεται να παραδέχθηκε ότι χτύπησε το αγόρι με τη ζώνη, επειδή δεν μπορούσε να μείνει ήσυχο.

Ο αξιωματικός είπε ότι το αγόρι «ήταν νευρικό, έτρεμε, έκλαιγε και φοβόταν να μιλήσει μαζί μου.»

Οι αστυνομικοί έστρεψαν γρήγορα την προσοχή τους προς την μητέρα του αγοριού, την 27χρονη Dazny Torres, που επίσης συμπεριφερόταν με υπεκφυγές.

«Λυπάμαι, αλλά δεν το βούλωνε», η Torres εξομολογήθηκε στον αξιωματικό στα ισπανικά.

Οι αρχές λένε ότι το αγόρι αμέσως χωρίστηκε από τους γονείς του και ελέγχθηκε για περισσότερους τραυματισμούς.

Η έκθεση της αστυνομίας δείχνει ότι έπειτα από περαιτέρω εξέταση του αγοριού, βρέθηκαν κοιλότητες μέσα στο στόμα του, που ήταν σοβαρές και επικίνδυνες για την υγεία του παιδιού.

Σύμφωνα με την έκθεση, το αγόρι είχε μια τεράστια ουλή στο κεφάλι του που ξεκινούσε από το πίσω μέρος του κρανίου του προς τα εμπρός.

Όταν το αγόρι ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς του, απάντησε «Η μαμά μου είναι η κακιά. Ο μπαμπάς μου με χτύπησε μόλις σήμερα», ανέφερε η έκθεση.

Στην πραγματικότητα, το αγόρι είπε ότι η μητέρα του τον είχε χτυπήσει στο παρελθόν στο κεφάλι με μια ζώνη, και έτσι απέκτησε την ουλή αρχικά.

Ο Pinar και η Torres συνελήφθησαν και είναι προφυλακιστέοι.

«Είναι μια ατυχής περίπτωση που το παιδί είχε δεχτεί σοβαρή κακοποίηση σε βαθμό που είχε εμφανή τραύματα και είχε αιμορραγία,» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του τμήματος Sweetwater Placido Diaz.

Δεν είναι σαφές ποιος πήρε την επιμέλεια του παιδιού μετά τη σύλληψη των γονιών του.


via https://ift.tt/2F9s0Kl

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.