Δεκάδες αστυνομικοί στη φύλαξη του Τούρκου αξιωματικού

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, διαμένει σε οικεία, εντός της Αττικής, από χθες, ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

Ο Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ αφέθηκε χθες ελεύθερος αλλά υπάρχουν φόβοι για την ζωή και την ασφάλεια του, με αποτέλεσμα να "συγκατοικεί" με περίπου 90 αστυνομικούς, επί 24ωρου βάσεως.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη φύλαξη του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που έφθασε την επομένη του πραξικοπήματος στην Τουρκία, στην Αλεξανδρούπολη, είναι ανάλογα άλλων περιπτώσεων υψηλού κίνδυνου από την ΕΛ.ΑΣ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την iefimerida.gr, δέκα σκοπευτές της ΕΚΑΜ βρίσκονται περιμετρικά της οικίας του Τούρκου αξιωματικού, 12 αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται εντός και εκτός σπιτιού, δέκα αστυνομικοί βρίσκονται στον περίβολο, ενώ έξω από το σπίτι του βρίσκονται δύο ομάδες αστυνόμευσης της ΔΙΑΣ με 8 αστυνομικούς.

Επίσης θα υπάρχει «διασπασμένη» διμοιρία των ΜΑΤ με 25 αστυνομικούς κοντά στην περιοχή και δύο περιπολικά με τέσσερις αστυνομικούς ενώ θα υπάρχει και ψηφιακή παρακολούθηση με ηλεκτρονικό πέπλο ελέγχου.

Παράλληλα, αναμένεται να υπάρχει και το αόρατο μάτι της ΕΥΠ γύρω από τον Τούρκο στρατιωτικό.

Πηγή: sofokleousin.gr


via https://ift.tt/2r6cf2x

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.