Διευθυντικές ανακατατάξεις στον όμιλο Αλαφούζου

Ανακατατάξεις στον όμιλο ΣΚΑΪ. Ο Bάιος Τσούτσικας αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του  αθλητικού ραδιοφώνου ΣΠΟΡ FM 94,6. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση ο Bάιος Τσούτσικας ανήκει στην οικογένεια του ΣΠΟΡ FM από το 1997 και από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να συμβάλλει στην  ανάπτυξη του σταθμού.  Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
****
Το θέμα του Mega έφεραν στη Βουλή με ερώτησή τους προς τα Υπουργεία Εργασίας και.. Ψηφιακής Πολιτικής, οι βουλευτές του «Ποταμιού» Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Αμυράς και Γιώργος Μαυρωτάς, ζητώντας να μάθουν εάν σκοπεύει η κυβέρνηση να πάρει τις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να καταστεί δυνατή η εκταμίευση του οφειλόμενου προς τους εργαζόμενους ποσού από τους κατασχεθέντες λογαριασμούς κι έτσι να πάρει τέλος μία κατάφορη αδικία σε βάρος 420 εργαζομένων και των οικογενειών τους.
****
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφ Συν για τη Νοβάρτις που είχε τίτλο «Βενιζέλος, Λοβέρδος "έγραψαν" το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ»: Ευχαριστώ την «Εφημερίδα των Συντακτών» που ανέδειξε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις επιστημονικές μου απόψεις (όπως και του Α. Λοβέρδου ) και επί αυτών θεμελίωσε το πόρισμά του στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης. Υποθέτω ότι αυτό ισχύει για το σύνολο των επιστημονικών απόψεων που παρουσίασα στην Επιτροπή και για τις οποίες δεν περιλαμβάνεται ούτε αντίκρουση, ούτε καν απλή μνεία στο προαποφασισμένο και προαναγγελμένο πόρισμα ωμής πολιτικής σκοπιμότητας που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα αντικρούουμε τις γελοιότητες προστατεύοντας το χιούμορ μας.
****
Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Ελευθερίας του Τύπου (3/05) το Eυρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, προγραμματίζουν για τον Μάιο του 2018 ένα Σεμινάριο Δημοσιογραφίας Δεδομένων (2/05), μία Ημερίδα – Εργαστήριο για το θέμα των FakeNews (3/05) και μια πειραματική δράση δημοσιογραφικού, αλλά και ιστορικού ενδιαφέροντος, με τίτλο «Τhe PolkProject» (25/05).via https://ift.tt/2HYXjuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.