Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Μόλις μάθετε ποιό είναι το πανάκριβο δώρο που της πήρε θα πάθετε πλάκα!

Εδώ και ενάμιση μήνα είναι ζευγάρι και έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη που είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Το φιλικό τους περιβάλλον μιλά για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που οδήγησε σε ένα μαγευτικό ταξίδι για δυο στις Μαλδίβες και στα ρομαντικά ραντεβού στο Κολωνάκι.
Στο δημοσίευμα του Down Town, ο Πάνος Ζόγκας μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτή την γνωριμία και την εξέλιξη της σχέσης τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα λέει φίλος του ζευγαριού για το ταξίδι τους στις Μαλδίβες.

“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα”. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο ταξίδι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός. “Στις Μαλδίβες τής καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο. Στην ονομαστική της γιορτή, τής έκανε δώρο ένα Rolex»” λέει η ίδια πηγή.

Από τις 8 Μαρτίου που γνωρίστηκαν μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι και φαίνεται να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μάλιστα βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία με το σπίτι της Νατάσας Καλογρίδη, και παρόλο που οι δυο τους δεν θέλουν ακόμη να μείνουν μαζί και να περνούν 24ώρες το 24ώρο ο ένας με τον άλλον, περνούν σίγουρα πολλές ώρες μαζί καθημερινά.

Αγαπημένο τους στέκι για φαγητό είναι το εστιατόριο Παπαδάκης, ενώ και οι έξοδοι σε καλλιτεχνικά δρώμενα δεν έχουν τέλος. Ωστόσο, κανένας από τους δυο δεν θα βγει να κάνει δηλώσεις περί έρωτα μιας και οι δυο το θεωρούν περιττό, όπως λένε οι φίλοι τους.


via https://ift.tt/2HsJ2sH

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.