Αλέξανδρος Σταματιάδης: Το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία - ΕΙΚΟΝΕΣ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άνδρο, πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», το πρωί της Παρασκευής (20/04/2018).

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου για το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

stamatiadhs khdeia

Μετά από 19 ημέρες άνισης μάχης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο άτυχος επιχειρηματίας υπέκυψε στα τραύματά του. 

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.via https://ift.tt/2qSNA0e

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.