Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε: Ποιο το φύλο του μωρού, πόσα κιλά, ποιες οι πρώτες αντιδράσεις

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πόσα κιλά είναι και ποιες οι πρώτες αντιδράσεις;
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε για τρίτη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 8 το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που ξεκινούσε το Happy Day στον Alpha!

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως η Σταματίνα αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις τη νύχτα. «Είμαι βέβαιος ότι περιμένετε να ακούσετε τι συμβαίνει. Δεν είμαι η Σταματίνα, είναι φανερό εξάλλου. Δεν είναι ακόμα στο μαιευτήριο, δεν γεννάμε αλλά είμαστε στις μέρες μας. Αισθάνθηκε μια ενόχληση μέσα στη νύχτα και δεν θα έρθει. Είναι στο σπίτι και μας βλέπει, είπε ο δημοσιογράφος».

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν ήδη στο μαιευτήριο! Την ευχάριστη είδηση την ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος, μερικά λεπτά μετά τις 09:00. «Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Ο γυναικολόγος και μαιευτήρας της παρουσιάστριας, Βαγγέλης Δεδούλης, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Happy Day, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες: «Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού.

Στις 08:00 γεννήθηκε αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 2,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά. Είχε αγωνία αλλά ήταν ήρεμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο μπέμπης μοιάζει στον Θέμη, όπως και τα άλλα παιδιά».

Εμείς ευχόμαστε στη Σταματίνα να της ζήσει ο μπέμπης, καλότυχος κι ευτυχισμένο.


via https://ift.tt/2JuNy6C

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.