Πώς είναι να φιλάς τον Ντάνο; Γυναίκα που τον φίλησε περιγράφει

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε για τον τηλεοπτικό της έρωτα, Γιώργο Αγγελόπουλο στη σειρά «Το τατουάζ» και για το πρώτο τους φιλί.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον Ντάνο και στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι στη ζωή.


«Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος. Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω.


Σαν άνθρωπος φιλάει». Όσο για το αν είναι μαζί και στη ζωή είπε: «Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν. Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά».


Ακόμη απάντησε και σε όσους έκριναν αρνητικά τη συμμετοχή του Ντάνου στη σειρά επειδή δεν είναι ηθοποιός. «Δεν είναι ο πρώτος μη ηθοποιός που παίζει στην τηλεόραση. Αν πήγαινε να παίξει κατευθείαν στο θέατρο και ήταν φίλος μου θα τον συμβούλευα να μην το κάνει γιατί μπορεί να εκτεθεί. Στην τηλεόραση όμως νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατος, ταπεινός και διαβάζει πολύ. Ποτέ δεν μπήκε στη σειρά με ψωνίστικο στιλ. Οπότε ας μην πέφτουμε να τον φάμε.Μου φαίνεται επίσης τελείως κουτό το να λένε ότι η παραγωγή θα έπρεπε να μας ρωτήσει για τον Ντάνο. Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να ψηφίσουμε; Θα έπρεπε να μας ρωτάνε για τον κάθε ρόλο που μπαίνει; Φαντάσου να είχαμε να συζητήσουμε και γι’ αυτά την ώρα που κάνουμε γυρίσματα 12 ώρες την ημέρα» ανέφερε στο περιοδικό DownTown.via https://ift.tt/2Jtz8DJ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.