Κόρινθος: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό ασθενή – Άνοιξε το παράθυρο και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο

Η βουτιά θανάτου στο νοσοκομείο Κορίνθου σόκαρε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές - Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου χωρίς να προλάβει να αντιδράσεις κανείς - Ακαριαίος ο θάνατος του 57χρονου - Οι τελευταίες εξετάσεις που του είχαν γίνει - Ισχυρό σοκ στην ουρολογική πτέρυγα με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο - Τι λέει για το τραγικό συμβάν η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου

Τραγωδία το πρωί στο νοσοκομείο Κορίνθου, με έναν 57χρονο ασθενή να «βουτάει» από το παράθυρο στο κενό και να βρίσκει φρικτό θάνατο.

Ο αυτόχειρας που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Για το τραγικό συμβάν μίλησε η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Δήμητρα Καλομοίρη. Όπως είπε ο 57χρονος αντιμετώπιζε και έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε δημόσια ψυχιαστρική κλινική πριν από λίγους μήνες. Όλα έγιναν στις 09.45 το πρωί όταν γιατροί και νοσηλευτές επισκέφθηκαν την ουρολογική πτέρυγα για να εξετάσουν τους ασθενείς.

Κάποια στιγμή, χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει ο 57χρονος άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό. «Οι ψυχίατροι του νοσοκομείου μας, τον είχαν εξετάσει δύο φορές το τελευταίο διάστημα. Στις 16 και στις 19 του μήνα. Λάμβανε κανονικά την αγωγή του και αντιμετωπιζόταν με τη δέουσα προσοχή» λέει η κυρία Καλομοίρη και συνεχίζει…

«Δυστυχώς κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πτώση και την τραγική αυτή κατάληξη. Ούτε ο ειδικευμένος γιατρός ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό πρόλαβαν να αντιδράσουν».

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν. «Το νοσοκομείο κάλεσε την αστυνομία και περιμένουμε τα αποτελέσματα της προανάκρισης».

Οι δηλώσεις της διοικήτριας του νοσοκομείου Κορίνθου


via https://ift.tt/2Jc2K8y

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.