Έρευνα: To υψηλό εισόδημα του άντρα χαρίζει πιo δυνατούς opγασμούς σε μια γυναίκα

Ο γυναικείος oργασμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες –σωματικούς και ψυχολογικούς. Ορισμένοι από τους πιο θεμελιώδεις είναι η φυσική κατάσταση της γυναίκας, η διάθεσή της αλλά και το επίπεδο της αυτοπεποίθησής της.

Ωστόσο, με βάση ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι, η ευκολία και η συχνότητα του oργασμού καθορίζεται και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σeξουαλικού συντρόφου.

Στο πλαίσιο μελέτης που πραγματοποίησαν οι ερευνητές, ρώτησαν νεαρές γυναίκες που διατηρούσαν μόνιμη σχέση πόσο συχνοί και έντονοι ήταν οι oργασμοί τους και επίσης τους ζήτησαν να δώσουν μια σύντομη περιγραφή του συντρόφου τους, αναφέροντας για παράδειγμα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και της προσωπικότητάς του, αν έχει χιούμορ και πόσα χρήματα βγάζει.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που συσχετίστηκαν με τη μεγαλύτερη συχνότητα oργασμού ήταν η καλή εξωτερική εμφάνιση, η αυτοπεποίθηση αλλά και το… υψηλό εισόδημα του άντρα, ενώ και η ένταση του oργασμού φάνηκε να επηρεάζεται από το πόσο ελκυστικό βρίσκει τον σύντροφό της η γυναίκα.

Έκπληξη προκάλεσε στους ερευνητές η διαπίστωση πως και το χιούμορ παίζει ρόλο στον γυναικείο oργασμό, αφού οι γυναίκες που δήλωσαν ότι ο σύντροφός τους τις κάνει να γελάνε συχνά ήταν και αυτές που έκαναν συχνότερα σeξ και έφταναν τις περισσότερες φορές σε oργασμό.

Κάποια ακόμα παράγοντες που, με βάση τη μελέτη, καθορίζουν τον γυναικείο oργασμό είναι η συχνότητα των σeξουαλικών επαφών, η γενικότερη ικανοποίηση της γυναίκας από τη σeξουαλική της ζωή και το… πλάτος των αντρικών ώμων!

«Η ένταση του oργασμού σχετίζεται με το πόσο ελκυστικό βρίσκει η γυναίκα τον σύντροφό της, το πόσες φορές κάνει σeξ την εβδομάδα και το πόσο ικανοποιημένη είναι από τη σeξουαλική της ζωή» αναφέρουν οι ερευνητές στη μελέτη τους, προσθέτοντας πως «η σeξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας εξαρτάται με τη σειρά της επίσης από το πόσο ελκυστικό βρίσκει η γυναίκα τον σύντροφό της αλλά και από το πλάτος των αντρικών ώμων».

Η μελέτη δημοσιεύεται αναλυτικά στο επιστημονικό περιοδικό Evolutionary Psychology.

Επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι να φτάσει η γυναίκα σε oργασμό

Η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της «κουμπιά» στο σeξ, οι επιστήμονες όμως έχουν καταλήξει σε μερικές εγγυημένες στρατηγικές που βοηθούν την εpωτική διέγερση και διευκολύνουν την επίτευξη του oργασμού.


via http://ift.tt/2G2AftD

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.