Ξαφνική αποχώρηση από το Survivor 2

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2. Μετά από τις εντάσεις, τους καβγάδες και τα κλάματα έρχεται και μια οικειοθελής αποχώρηση να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα των Διασήμων.

Σύμφωνα με όσα γράφει το zappIT.gr, από το Survivor 2 φαίνεται πως αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρία Σαμαρινού.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σαμαρινού, πρόσφατα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγωνίσματος. Μάλιστα, μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο. Η παίκτρια επέστρεψε στην καλύβα, όμως, τελικά φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει πρόωρα το νησί της Καραϊβικής.

Με καταγωγή από την Έδεσσα, η Μαρία Σαμαρινού ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο με μεγάλες προσδοκίες. Η ίδια έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στα αλπικά αγωνίσματα.

Πάντως το κλίμα και στην ομάδα των Μαχητών του Survivor 2 είναι χάλια και όσο περνάει ο καιρός οι εντάσεις μεγαλώνουν. Εδώ και αρκετό καιρό ο Ηλίας Γκότσης βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ τον κατηγόρησαν για... κλοπή.

Η Ροδάνθη Καπαρού και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είναι από αυτούς που τον κατηγορούν. Ο Ηλίας Γκότσης έφυγε έξαλλος από την φωτιά, φωνάζοντας πως ποτέ δεν έχει κλέψει και τον κατηγορούν άδικα.

Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε μέσα στην καλύβα.

Η Ροδάνθη ξεκίνησε την δύσκολη κουβέντα περί του ποιοι βρίσκουν μόνοι τους φαγητό και το καταναλώνουν χωρίς να το μοιράζονται με τους υπόλοιπους.

Σε εκείνο το σημείο ο ένας «κατηγορούμενος», ο Ηλίας έγινε έξαλλος φωνάζοντας στον Κώστα, που μπήκε και αυτός στην κουβέντα, ότι «εμένα κλέφτη δεν με λέει κανένας». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μελίνα η οποία είναι η έτερη παίκτρια που κατηγορείται από τους υπόλοιπους ότι ακολουθεί την ίδια τακτική.

Στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο με φωνές εκατέρωθεν με πρωτοστάτες τον Θοδωρή και τη Ροδάνθη απέναντι σε Ηλία και Μελίνα. Ο Ηλίας άρχισε να φωνάζει στην Ροδάνθη με το Νικόλα Αγόρου να επεμβαίνει λέγοντας «Τι κάνεις ρε φίλε; Πας να ορμήσεις σε κοπέλα;». Ο παίκτης των Μαχητών στην κάμερα ανέφερε ότι «ένα καλημέρα με αυτούς τους ανθρώπους και πολύ είναι».via http://ift.tt/2oWfqYH

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.