Πατέρας μετέτρεψε το δωμάτιο του γιου του σε Star Wars για να τον βοηθήσει να κοιμηθεί - ΕΙΚΟΝΕΣ

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο του να κοιμηθεί πιο εύκολα ένας πατέρας μετέτρεψε το παιδικό του δωμάτιο σε έναν μακρινό γαλαξία.

Ο 30χρονος Ντέρικ Γουίνσετ από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ εμπνεύστηκε από το Star Wars και μετέτρεψε το δωμάτιο του 5χρονου γιου του σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

Το κρεβάτι του μικρού κρέμεται από το ταβάνι και τώρα ο 5χρονος πρέπει να αγωνίζεται για να ανεβαίνει στο κρεβάτι του κάθε βράδυ.

«Η γυναίκα μου ήθελε να βρούμε ένα θέμα για να μετατρέψουμε το δωμάτιο του μικρού και εγώ σκέφτηκε ότι το Star Wars θα έχει ενδιαφέρον και πλάκα», ανέφερε ο 30χρονος πατέρας.


Ο Ντέρικ και μαζί με τον γιο και την κόρη του.


Το εσωτερικό του κρεβατιού έχει φωτάκια και ανεμιστήρα. Αυτά το καθιστούν ιδανικό μέρος για να κοιμηθείς ή να χαλαρώσεις.


Ο Ντέρικ έβαλε τον γιο του να δει την ταινία «Οι τελευταίοι Τζεντάι» και όταν είδε ότι ο γιος του την λάτρεψε πήρε την απόφαση να του φτιάξει το δωμάτιο με αυτό το θέμα.


Εφόσον δεν ήταν δυνατόν να αναπαραστήσει όλο το διαστημόπλοιο, ο Ντέρικ αποφάσισε να φτιάξει το αριστερό μέρος του διάσημου διαστημοπλοίου του Χαν Σόλο.


Εγκατέστησε δοκούς στην οροφή στις οποίες στήριξε το κρεβάτι που βρίσκεται 1,5 μέτρα πάνω από το πάτωμα.


«Ο γιος μου είχε αρκετές αντιδράσεις κατά την διάρκεια της κατασκευής. Η πιο αστεία αντίδραση ήταν όταν έβαψα το δωμάτιο από γκρι σε μπεζ. Δεν του άρεσε και είπε ότι μοιάζει με σκατά», ανέφερε ο Ντέρικ.


«Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι ανεκτίμητες. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα του άρεσε πολύ», πρόσθεσε.


«Η γυναίκα μου και εγώ θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα βοηθούσε τα παιδιά μας να αναπτύξουν την φαντασία και την δημιουργικότητά τους. Επίσης, θέλαμε ένα σχέδιο που θα μεγιστοποιούσε την περιοχή δραστηριοτήτων του γιου μας», ανέφερε ο πατέρας.


Μέσα στο δωμάτιο υπάρχει και τηλεόραση που μπορεί να βλέπει ο μικρός, ενώ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.


«Οι πιο αστείες αντιδράσεις ήρθα από τον κόσμο του διαδικτύου. Πολλοί άνθρωποι στην ηλικία μου και μεγαλύτεροι μου λένε ότι θέλουν το κρεβάτι για το δωμάτιό τους. Είναι πολύ αστείο», ανέφερε ο Ντέρικ.via http://ift.tt/2oUCAj0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.